Vad säljs på flugsvamp?

Innehållsförteckning

Vad säljs på flugsvamp?

Vad säljs på flugsvamp?

Det är en mindre marknad som huvudsakligen riktar sig till svenska kunder och exklusivt säljer droger. Den ursprungliga Flugsvamp url lanserades i februari 2014 som ett sätt för svenskar att säkert köpa och sälja droger.

Vad är FS3?

Flourosilikonlim/tätningsmedel. Nusil FS3-3730 är ett 1-komponent lim/tätningsmedel gjort av fluorosilikon (100 mol%) vilket gör den kemikalietålig. 100 mol% fluorosilikon ger hög resistans mot lösningsmedel och andra kemikalier som en vanlig silikon kan ha svårt att tåla.

Vad är flugsvamp se?

Flugsvamp är en svensk nätmarknad för illegala droger och har utgjort en stor del av den svenska drogmarknaden. Flugsvamp finns på Darknet och är tillgänglig genom anonymiseringstjänsten Tor. ... I oktober 2018 greps en av administratörerna för Flugsvamp 2.0, varpå sidan stängdes.

Vad smakar flugsvamp?

Flera av de mest giftiga svamparna har mycket mild smak. - Om jag ser att rådjur eller kor har ätit av svampen vet jag att jag också kan äta den. Fel! Vit flugsvamp är dödligt giftig för människor, men kor kan äta den utan att ta skada.

Hur säkert är det att beställa från flugsvamp?

Säkerhetsupplägget på Flugsvamp 2.0 har redan läckt som ett såll under flera år när polisen slår till i september 2018. I 13 stora narkotikarättegångar om svensk knarkhandel på Flugsvamp 2.0 har de dömda fått sammanlagt 64 års fängelse.

Vad åt vikingarna för svamp?

En spridd uppfattning är att vikingar använde röd flugsvamp för att framkalla tillräckligt mycket vrede för att kunna gå bärsärkagång. Det finns dock inga historiska bevis för detta, utan uppfattningen bygger på en hypotes av en enskild 1700-talsforskare, Samuel Ödmann.

Hur mycket flugsvamp kan man äta?

Det finns ingen klar gräns för hur mycket vit flugsvamp en människa tål och vilken dos som är dödlig. Man ska alltså aldrig smaka ens en bit av någonting som kan vara en vit flugsvamp. Amatoxinet överlever både nedfrysning och kokning.

Varför heter det flugsvamp?

Namnet flugsvamp kom sig enligt Linné av att man använde den, blandad i mjölk, som insektsgift. Han gav svampen artnamnet muscarius efter musca, som betyder fluga på latin.

Vad hände med flugsvamp?

Originalsajten Flugsvamp startades 2014, och stängdes senare samma år i ett internationellt polistillslag. Året därpå lanserades Flugsvamp 2.0, som hann ligga uppe till hösten 2018. Flugsvamp 3.0 uppstod i december 2018 och var alltså aktiv tills oktober i år.

Vad använder man flugsvamp till?

Användning. Traditionella användningsområden är som insektsgift och som drog. Sibiriska schamaner använde svampen i ritualer vars syfte var att etablera kontakt med andevärlden. Linné beskrev hur sönderstött röd flugsvamp kunde användas för att fördriva vägglöss.

Relaterade inlägg: