När öppnar biblioteken i Göteborg igen?

Innehållsförteckning

När öppnar biblioteken i Göteborg igen?

När öppnar biblioteken i Göteborg igen?

Biblioteken öppnar igen från och med den 4 januari efter att ha varit tillfälligt stängda 19 december–3 januari. För att bidra till att minska smittspridningen i samhället och ändå kunna tillgängliggöra biblioteksservice öppnar biblioteken utifrån det läge som gällde innan stängningen den 19 december.

Kan ett bibliotekskort gå ut?

För vuxna är bibliotekskortet giltigt i tre år. Barnbibliotekskort gäller tills barnet fyllt 18 år. Om giltighetstiden för ditt bibliotekskort har gått ut kan du besöka biblioteket för att förnya det.

Varför är mitt bibliotekskort spärrat?

Om du inte följer bibliotekens regler blir ditt kort spärrat och du kan inte låna något. Ta med dig ditt kort varje gång du går till biblioteket. Ditt bibliotekskort är ditt eget och det är bara du själv som får använda det.

Hur fixar man bibliotekskort?

För att skaffa ett bibliotekskort gör du så här:

  1. Ta dig till ditt närmaste bibliotek.
  2. Ha med dig giltig fotolegitimation.
  3. Fyll i bibliotekets ansökningsblankett.
BE

Är alla bibliotek i Göteborg stängda?

Alla bibliotek i Göteborg är stängda sedan klockan 9 i dag, 24 november. ... Det är fackförbundet Vision som infört ett skyddsstopp. ”Arbetsmiljöverket kommer att göra en skyndsam bedömning av läget”, säger Anette Eliasson, sektorchef bibliotek, Göteborgs Stad.

Måste man ha bibliotekskort?

Du måste låna den med ditt eget bibliotekskort. Det enda sättet att låta någon annan låna reserverade böcker åt dig är att ge dem dina uppgifter, alltså ditt kort eller personnummer samt din pin-kod.

Hur lämnar man tillbaka böcker?

På Stadsbiblioteket kan du lämna tillbaka lånat material dygnet runt. När biblioteket är öppet lämnar du tillbaka i automaterna i entrén. När Stadsbiblioteket är stängt kan du lämna tillbaka medier i bokinkastet som finns till vänster om ingången mot Regementsgatan.

Hur lämnar man tillbaka en bok?

Du kan lämna tillbaka på alla våra bibliotek. Du ansvarar för att lånen lämnas tillbaka i tid. Om en bok är försenad ska du betala en avgift....Omlån

  1. du har lånat om två gånger.
  2. det är kö på boken.
  3. det du har lånat har två veckors lånetid.
  4. du har en skuld på 100 kronor eller mer.
  5. du har fått en räkning på boken.
  6. du är spärrad.
BE

Hur blir man medlem i bibliotek?

Skaffa ett bibliotekskort Registrera dig som låntagare hos oss. Detta gör du genom att fylla i formuläret här på vår webbplats: Skaffa bibliotekskort. När du har registrerat dig på webbplatsen har du 7 dagar på dig att hämta ditt bibliotekskort på ett av våra bibliotek. Ta med legitimation.

Relaterade inlägg: