Vad är mobilt bredband Tele2?

Innehållsförteckning

Vad är mobilt bredband Tele2?

Vad är mobilt bredband Tele2?

Med mobilt bredband skickas all datatrafik via mobilnätet med 4G-teknik i första hand, eller LTE (Long Term Evolution) som det också kallas. Det betyder att du kan ta med dig bredbandet vart du vill och det går riktigt snabbt – ofta snabbare än med ADSL-baserat fast bredband.

Varför laggar Tele2?

Kontrollera om det är en driftstörning i ditt område. Kontrollera täckningskarta om du befinner dig på en ny plats. Har du ett modem prova att sätta det i en annan USB-ingång. Starta om datorn och modemet.

Varför Tele2?

Tele2 och Com Hem har gått ihop och tillsammans heter vi Tele2. Som ett nytt och starkare Tele2 kan vi göra mer för våra kunder. Som Tele2 kommer vi ge dig bättre service och smidigare lösningar för allt som är uppkopplat, oavsett om du är privatperson, företag eller fastighetsägare. Och det är bara början.

Vad är ett mobilt bredband?

Mobilt bredband betyder att din internetanslutning använder mobilnätet. All din datatrafik skickas och tas emot via mobilnätet i första hand med 4G, eller LTE (Long Term Evolution) som det ibland också kallas. Om det är dålig täckning för 4G där du är kan du oftast använda 3G, som dock är avsevärt långsammare än 4G.

Hur bra är Tele2 mobilt bredband?

Om du inte är så intresserad av priset utan bara vill ha en tjänst med hög kvalitet är Tele2 det bästa mobila bredbandet. Om du är ute efter bra pris på mobilt bredband med mycket surf är snabba Tre ett bra alternativ.

Vad har hänt med Tele2?

Vi har för närvarande en driftstörning som gör att våra kunder utomlands kan uppleva problem med att ringa, skicka SMS eller surfa från sin mobiltelefon när de befinner sig utanför Sverige. Vi ser väldigt allvarligt på detta och felsökning pågår intensivt tillsammans med underleverantörer.

Är Comhem Tele2?

Som ett nytt och ännu starkare Tele2 kan vi göra mer. ... Alla som idag är kunder hos Com Hem blir istället kunder hos Tele2. Och du hittar oss på tele2.se, i Tele2-butikerna och hos Tele2s kundservice. Com Hem försvinner som varumärke, men namnet finns kvar på en av våra mest populära tjänster - Comhem Play.

Varför Com Hem?

Com Hem erbjuder kompletta tjänster för tv, bredband och telefoni. Digital-tv med cirka 140 tv-kanaler, HDTV och sedan i augusti 2009 även On Demand. Höghastighetsbredband med hastigheter från 5 Mbit/s upp till 200 Mbit/s, samt telefonitjänster.

Varför gick Com Hem och Tele2 ihop?

Com Hem läggs ner som varumärke – blir en del av Tele2 Syftet med det sammanslagningen var att man som bolag ska bli än mer konkurrenskraftiga på de marknader man verkar i och kunna göra mer och förenkla för sina kunder.

Relaterade inlägg: