Hur säljer man sin mobil?

Innehållsförteckning

Hur säljer man sin mobil?

Hur säljer man sin mobil?

Hos MyTrendyPhone kan du sälja din mobil extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem.

Vad kostar min mobil?

Många gånger är totalkostnaden för en mobiltelefon mellan 15 000–25 000 kronor per år och anställd. Moderna smartphones är i första hand designade som konsumentprodukter vilket medför en del begränsningar vad gäller effektiv administration och säkerhetshantering.

Hur säljer man en telefon till Swappie?

Så här säljer du din telefon till Swappie

  1. Få en prisuppskattning för din telefon. Svara på fem enkla frågor gällande skicket på din telefon och vi räknar ut en prisuppskattning åt dig.
  2. Du får en färdigt betald fraktsedel. ...
  3. Efter granskning flyttar vi över pengarna via banköverföring.

Var hamnar gamla mobiler?

Enligt lag ska producenterna ansvara för att mobilerna återvinns på ett korrekt sätt. I Sverige ska avfallshanteringen skötas genom El-kretsen som är ett ideellt bolag där alla tillverkare är medlemmar. Här plockas mobilerna sönder på ett säkert sätt och de metaller som kan användas på nytt återvinns.

Vart kan man sälja telefoner?

Så här säljer du din telefon till Fixiphone

  • Fysiska butiker rund om Sverige som hjälper dig direkt.
  • Erbjudandet är i kraft i två månader.

Vad kostar mobil?

Detta är mer tydligt nu än någonsin. Apples iPhone X, som kommer till Sverige inom några veckor lagom till julhandeln, kommer att kosta mellan 11 5 kr beroende på modell och Samsungs Galaxy Note 8 kostar från omkring 9000 kr.

Hur mycket kostar telefon per månad?

Räkna med att betala ungefär 300 kr per månad för ett fastprisabonnemang med två gigabyte data. Fördelen med fast pris är att du slipper tänka på hur länge du pratar.

Relaterade inlägg: