Vad får man i Lloyds BabyBox?

Innehållsförteckning

Vad får man i Lloyds BabyBox?

Vad får man i Lloyds BabyBox?

Nappflaskan från Philips Avent, trosskydden från always, badankan, de båda napparna och två gratismånader på viaplay finns med även här. Dock inga blöjor eller våtservetter.

När kan man hämta ut sin BabyBox?

Tänk bara på att hämta den senast 3 månader efter att ditt barn är fött. Endast en beställning per hushåll.

Hur får man Liberos startpaket?

Startpaket baby för medlemmar

  1. Gå med i Liberoklubben. Är du redan medlem registrerar du din graviditet eller barn under ditt konto.
  2. Beställ SMSet till välkomstgåvan i Poängshoppen. ...
  3. SMS-kupong och hämta ut den på valfri ICA Maxi (hitta din närmaste ICA Maxi Stormarknad).

Vilka Babyboxar finns?

Totalt finns det tre olika boxar att beställa från BabyBox.se, Babyproffsen, Lloyds apotek och BabyBox Original som skickas hem till dig.

Kan någon annan hämta ut min Libero box?

Den skall finnas att hämta i förbutiken i alla ICA Maxi Stormarknader. Du är välkommen att vidarebefordra ditt SMS till någon annan som kan hämta boxen för dig.

Var hämtar man ut Libero startbox?

Nu hittar du Libero Startbox här hos oss på ICA Maxi. Är du gravid eller har du fått barn? Där du också bokar en Startbox och hämtar ut den här hos oss. Fylld med fina gåvor & erbjudanden.

Vilken vecka får man Libero boxen?

Allt du behöver göra är att bli medlem i Liberoklubben och beställa hem den fina start väska i Poängshoppen. Välkomstgåvan kan beställas när som helst under graviditeten och fram tills att barnet är 8 veckor gammalt.

Vad är det i BabyBox original?

Original BabyBox är gratis och levereras hem till dörren. Det enda du betalar är frakten på 49 kr. Innehållet i boxen avslöjar vi inte, men även i denna box finns det relevant information, erbjudanden och produkter för gravida. Innehållet kan variera, precis som de andra boxarna från BabyBox.se.

Vad innehåller Babyboxen från Babyproffsen?

Babyproffsens babybox är en låda fylld med flera bra produkter inför lilla bebis ankomst och man hämtar den i sin Babyproffsenbutik. I vår fick vi med en nappflaska och napp från Philips Avent, en napp från MAM, våtservetter, föräldratidning, blöjkupong från Pampers samt flera bra rabatter.

När kommer Babyboxen från Libero?

Allt du behöver göra är att bli medlem i Liberoklubben och beställa hem den fina start väska i Poängshoppen. Välkomstgåvan kan beställas när som helst under graviditeten och fram tills att barnet är 8 veckor gammalt. Väskan är gjord av återvunnet material.

Relaterade inlägg: