Vad är det för sladd som följer med iPhone 12?

Innehållsförteckning

Vad är det för sladd som följer med iPhone 12?

Vad är det för sladd som följer med iPhone 12?

De allra flesta väggladdare som levereras tillsammans med prylar har USB-A-portar (det är den stora, rektangulära ingången), men iPhone 12-sladden är av USB-C-typ (dessa sladdar har en mindre ingång med rundade kanter).

Varför får man ingen laddare med iPhone 12?

Märkligt kan tyckas, men så är det. Apples nya smartlur kommer inte att skicka med väggladdare (enbart USB-c-kabel) eller Iphone-hörlurar i lådan, och anledningen hävdar Apple är telefonens miljöpåverkan. Apple säger att de behöver konsumera färre tillbehör per såld enhet och därför inte skickar med laddare och lurar.

Vad ingår i iPhone 12?

Jämför iPhone 12-serien från Apple
Apple iPhone 12 miniApple iPhone 12
SIM-kort1) Dual SIM (Nano + eSIM)1) Dual SIM (Nano + eSIM)
Lagringsutrymme64GB, 128GB64GB, 128GB, 256GB
Plats för minneskortNejNej
BluetoothBluetooth 5.0Bluetooth 5.0

Vad får man med när man köper iPhone 11?

Du återbetalas det uppskattade inbytesvärdet via den betalningsmetod du använde när du köpte din nya iPhone när vi har bekräftat skicket på din inbytesenhet. Du får ett Apple Store-presentkort med mellanskillnaden om inbytesvärdet är högre än priset på det som du köper.

Vad ingår i iPhone 12 Mini?

Bra att veta:Det finns modeller av iPhone 12 mini eller 256 GB som är identiska utöver lagring....
Skärm5,4 tum AMOLED
VattentåligJa, IP68
ProcessorApple A14, 3,1 GHz
Lagring64/128/256 GB
RAM4 GB

Kan iPhone 12 laddas trådlöst?

Din iPhone har en integrerad trådlös laddningsfunktion som gör laddningen enkel och intuitiv. Din iPhone fungerar med Qi-certifierade laddare som finns tillgängliga som tillbehör och på kaféer, hotell, flygplatser samt i bilar och möbler. Qi är en öppen och universell standard skapad av Wireless Power Consortium (WPC).

Har iPhone 12 ladduttag?

iPhone 12 (och tidigare års modeller som fortfarande säljs) levereras nu utan både laddare och hörlurar. ... En av de kanske största snackisarna har varit att de nya iPhones kommer utan både laddare och hörlurar. Apple hävdar att det är av miljömässiga skäl, men det har ändå väckt många frågor hos fansen.

Vad ingår till iPhone 12 Pro?

Detta ingår

  • iPhone med iOS 14.
  • Usb-c till Lightning-kabel.
  • Dokumentation.

Relaterade inlägg: