Vad är vinsten i Lego master?

Innehållsförteckning

Vad är vinsten i Lego master?

Vad är vinsten i Lego master?

Vinnarna av ”Lego Masters” 2021 De två som lyckades bäst blev till slut Felix Ternman, 27, och Vidar Olsson, 21. – Det känns fantastiskt, jag har ju fått hålla på det här ett halvår och det har ju varit jobbigt.

Vem vann Lego Masters Sverige 2021?

Efter över 100 timmars byggande vann Vidar Olsson från Norrköping tävlingen Lego Masters Sverige tillsammans med Felix Ternman från Malmö. Finalbygget blev en filmrulle och det var det mästerverket som gjorde att de tog hem segern.

Vad vann dom i Lego Masters?

En vinst i tv-programmet Lego Masters i fjol, där han vann 1,2 ton lego, har gjort drömprojektet möjligt. – Jag tänkte att nu när jag har chansen och har fått så mycket lego kan jag göra något som jag ”drömt” om sedan tioårsåldern – att bygga min egen bil i fullskala, säger David Gustafsson, som bor i Jönköping.

Vad heter programledarna i Lego Masters?

LEGO MASTERS Sverige är tillbaka på TV4 och TV4 Play. Under åtta lördagar kommer 16 nya LEGO-entusiaster göra upp om den ärofyllda LEGO-pokalen. Mauri Hermundsson är tillbaka som programledare och LEGO-experten Magnus Göransson agerar precis som förra året domare.

Vad var vinsten i Lego Masters Sverige?

Förra årets Lego masters-vinnare David Gustafsson vann 1,2 ton legobitar. Nu berättar han om vad han gör med allt lego: Bygger en bil i full skala, och om allt går som det ska kommer han att kunna använda en framöver. ”Jag ska ut och köra bilen när den är klar", säger han till Efter fem.

Vilken dag är Lego Masters Sverige 2021?

1 tim 1 min 16 oktober 2021. Säsongsavslutning. Finalisterna får en chans att skapa personliga mästerverk när de ska bygga precis vad de vill under 22 timmar.

När startar LEGO Masters Sverige?

Lego Masters Sverige är ett svenskt underhållningsprogram från 2020, baserat på den brittiska programmet med samma namn från 2017. Första säsongen hade premiär på TV4 och C More den 25 oktober 2020, och den bestod av 8 avsnitt. Säsong två hade premiär den 28 augusti 2021.

Vem vinner Lego Masters 2020?

David Gustafsson och Rickard Stensby är vinnarna av Lego Masters 2020. David Gustafsson och Rickard Stensby blev vinnarna av succéprogrammet Lego Masters. Nu berättar de om den stora relationsutmaningen under programmet. – Knakade i fogarna, säger Rickard.

Vilken tid går Lego Masters?

Lego Masters sänds på lördagar klockan 20.00 i TV4.

Vilka leder Lego Masters Sverige?

Programledare för programmet är Mauri Hermundsson och vid sin sida har han "Brickmastern" (även kallad domare) Magnus Göransson.

Relaterade inlägg: