Vad för sorts bil är Blixten McQueen?

Innehållsförteckning

Vad för sorts bil är Blixten McQueen?

Vad för sorts bil är Blixten McQueen?

Hans röst görs i den engelska versionen av Owen Wilson och i den svenska av Martin Stenmarck. Blixten McQueens namn är taget från animatören Glenn McQueen som avled 2002....Historia.
Modell:Pixar Original Toyota Camry
Färg:Röd
Röster:Owen Wilson / Martin Stenmarck
Reg. plåt:(95)

Vart kommer Blixten McQueen ifrån?

Blixten McQueen är en kaxig racerbil som är på väg till Kalifornien för att delta i tävlingen Pistongcupen. Efter ett missöde på motorvägen råkar han braka in i det lilla samhället Kylarköping och ställa till stor oreda och förstörelse.

Vad heter blixtens kompisar?

Vistelsen i Kylarköping får Blixten att tänka över sin situation, vilket ger honom en ödmjukare attityd till omgivningen. Blixten blir bästa kompis med Bärgarn, Kylarköpings enda bärgningsbil och han blir förälskad i Kylarköpings advokat Sally.

Vart utspelar sig Blixten McQueen?

Storyn utspelar sig bland annat på Route 66, vägen tvärs över USA.

Vem är rösten till Blixten McQueen svenska?

Martin Stenmarck är rösten till Blixten McQueen i Bilar 3.

Vem gör rösten till Blixten McQueen?

Owen WilsonBilar Hans SomersCars ToonsKeith FergusonCars Toons Blixten McQueen/Rösten gjordes av

Finns kylarköping?

När Blixten McQueen kraschar i Kylarköping i filmen Bilar, så är det tänkt att staden ska vara en sällan besökt del av legendarisk Route 66. Och en faktisk koppling till Route 66 är Ramones Lackeringsverkstad. Den är nämligen en kopia av U-Dropp Inn i Shamrock som ligger just vid den berömda vägen.

Hur många hästar har Blixten Mcqueen?

Det är 211 hästar och den värsta bilen jag slagit på banan var en Mustang GT500 som har nästan 600 hästar, en bil som kostar tio gånger så mycket. Det är fantastisk väghållning.

Vem gör rösten till Bergan?

Jan Sten Modin, född 23 augusti 1951 i Uppsala, är en svensk skådespelare, teaterregissör och dramatiker.

Vad heter traktorn i bilar?

A-traktor är ett motordrivet fordon som består av en ombyggd bil. Den är ursprungligen tänkt att dra fordon eller arbetsredskap och ska vara utrustad med kopplingsanordning. Numera används A-traktorn, som ofta kallas EPA, främst som ett transportmedel av ungdomar.

Relaterade inlägg: