Vad ger man till en treåring?

Innehållsförteckning

Vad ger man till en treåring?

Vad ger man till en treåring?

Trehjuling eller tvåhjuling eller springcykel! Det här är en klassisk leksak som en treåring har stor glädje av. Om du redan nu vill öva upp balansen för den framtida cykeln så kan en springcykel vara det perfekta valet. Det här är en cykel som inte behöver kosta mycket men som ger så mycket glädje.

Vad gillar 3 åringar att leka med?

Leklera kan också vara roligt. Låt barnet lägga pussel. Lek rollekar tillsammans. Ni kan till exempel leka att ni lagar mat, är hos doktorn eller tar hand om en docka.

Vad vill en 4-åring ha?

För 4-åringen är leksaker som dockor, byggklossar, magneter och figurer bra val. Bra leksker och presenter för en 4-åring uppmuntrar språket, grov- och finmotorik och fantasilek. 4-åringar kan koncentrera sig under längre perioder. De övar gärna på att bemästra dagliga sysslor och tycker om att hjälpa till.

Vad kan man köpa till en tvååring?

Aktivitetsleksaker är nästan alltid en bra present eller julklapp till barn runt 2-årsåldern. Det som är bra med denna typ av leksaker, förutom att barnet lär sig saker, är att de brukar vara roliga att leka med under en lång tid framåt. En väldigt tacksam leksak att ge i julklapp eller födelsedagspresent.

Relaterade inlägg: