Vilken cellplast under spabad?

Innehållsförteckning

Vilken cellplast under spabad?

Vilken cellplast under spabad?

Till poolprojekt rekommenderar vi STYROFOAM™ 250 som är en isoleringsskiva i XPS-cellplast. Denna skiva har flera användningsområden; isolering av platta på mark, utvändig isolering av källarvägg, golv och även isolering av omvända tak med låg belastning.

Vad ska man ha under ett spabad?

Underlag. Badet ska placeras på en plan, hårdgjord yta som klarar badets belastning, vanligen ett trädäck eller en yta av marksten. Ska det stå på gräsmattan måste man gräva undan 2 decimeter och fylla upp med makadam (krossad sten) som planas ut och packas hårt.

Hur mycket makadam under spabad?

Fyllnadsmassa: Makadam, ... Fyll schaktbotten med makadam. 4/8, 8/16 eller motsvarande 2. Packa bärlagret väl med vibrator (45 till 60 kg).

Vilken makadam under spabad?

Ett underlag av marksten passar utmärkt för spabad. ... En yta av marksten eller armerad betong (ca 100 mm) brukar fungera bra som underlag till spabad. Om du vill ha spabadet på gräsmattan, behöver du gräva undan ca 2 decimeter och fylla med makadam. Underlaget måste planas ut och packas riktigt hårt.

Vilken matta under pool?

En bottenmatta används till att separera linern från marken. Den kraftiga mattan ger en högre komfort och underlättar läggningen av liner på botten. Luggen är tillerkad av nålfilt och består av korta, ändlösa fibrer i 100 % polypropylene som gör att poolbotten känns något mjukare.

Hur bygga in spabad?

Bygga spabad på altanen steg för steg

  1. Badbaljor för spabad finns det många av och de allra flesta är också snygga att se på. ...
  2. Placeringen av spabadet är viktig. ...
  3. Trädäcket behöver heller inte vara i samma nivå hela vägen. ...
  4. Underlaget för spabadet måste vara stabilt. ...
  5. Är marken inte förberedd alls gräver man bort matjorden.

Hur djupt ska man gräva för spabad?

Önskar man att placera karet på en gräs- eller jordyta, rekommenderar vi att man gräver undan 1-2 decimeter och fyller upp med krossad singel som planas ut och packas hårt.

Hur många plintar under spabad?

Det som ligger närmast till hands är att fortfarande ha tre plintar per bjälke men att dra ut dem mer i kanterna. Däremot tycker jag du kan behålla c/c på 450 mm.

Relaterade inlägg: