Vad får man med Tinder Gold?

Innehållsförteckning

Vad får man med Tinder Gold?

Vad får man med Tinder Gold?

Vad erbjuder Tinder Gold™? Spara tid genom att se vem som Gillar dig med Tinder Gold™, och en annonsfri upplevelse med Obegränsat med Likes, Ångra, Pass, 5 Super Likes™ per dag och 1 Boost per dag.

Vad är Tinder Platinum?

Få alla Tinders premiumfunktioner med maximal synlighet i appen. Nu är det ännu enklare att dejta på nätet. Ser du någon som du gärna vill matcha med och träffa? Som Platinumprenumerant kan du bifoga ett meddelande till varje Super Like som du skickar, som ökar din matchningspotential med upp till 25 procent.

Hur säger man upp Tinder Gold?

Om du har prenumererat med det direkta kreditkortsalternativet: Öppna Tinder-appen för Android. Tryck på profilikonen. Välj Hantera betalkonto....Android

  1. Öppna Google Play Store på din Android-enhet.
  2. Tryck på Meny-ikonen och gå till Prenumerationer.
  3. Välj prenumerationen som du vill avsluta.
  4. Tryck på Avsluta prenumerationen.

Vad är skillnaden på Tinder Gold och Platinum?

Uppdateringar av fördelarna med Tinder-prenumerationer Tinder Gold™ kommer att inkludera 5 Super Likes per vecka istället för 5 Super Likes per dag. Tinder Platinum™ kommer att inkludera 5 Super Likes per vecka istället för 5 Super Likes per dag.

Vad är Tinder Premium?

5 funktioner som inkluderas i Tinder Plus Du kan gilla personer som befinner sig var som helst. Det vill säga utanför det område som gäller för gratisanvändare. Du kan ångra dig, och gilla personer som du tidigare swipeat bort. Du kan ”boosta” din profil en gång i månaden.

Får inga likes på Tinder längre?

får du fler likes på Tinder: Tinder märker av din desperation och genom att hetsa höger kan du bli shadowbannad! Håll tummen i styr och högerswipea bara dom som du verkligen gillar! – Va jävligt aktiv! Svara dina matchningar relativt snabbt… men inte för snabbt!

Relaterade inlägg: