Vad gjorde JOZ mot Jocke?

Innehållsförteckning

Vad gjorde JOZ mot Jocke?

Vad gjorde JOZ mot Jocke?

Youtube-stjärnan riktar kritik mot mediernas hantering av fallet. Den förundersökning om förtal som pågått kring Joakim Lundell och den tidigare samarbetspartner Joz of Sweden läggs ned. Det har chefåklagare Torsten Angervåg beslutat i veckan. – Det är jätteskönt att det inte blir någon rättegång, säger Joakim Lundell.

Vad hände mellan Jocke och JOZ?

Byggherren har öppnat egna projekt i huset utan att införskaffa tillstånd av uppdragsgivaren. Byggherren har vilselett underleverantörer och hantverkare genom att förmedla osanningar. Byggherren har varit orsak till att Jocke och Jonna AB förlorat samarbeten på grund av brutna deadlines.

Vad gör Jocke och Jonna AB?

Jocke & Jonna AB, tidigare Jockiboi & Jonna AB, är ett privat aktiebolag som grundades 2016 och bedriver video- och musikproduktion. Huvudpersonerna i videoproduktionen är Joakim Lundell, Jonna Lundell och Danjal Kanani. Huvudverksamheten har under en lång tid varit produktion av vloggar.

Hur många miljoner har Jocke och Jonna?

Jocke och Jonnas miljonsiffra Att influencerparet har lyckats med sina karriärer är ingen hemlighet, deras otroliga framgång i deras företag visade sig inte minst under 2019 årsredovisning. Då omsatte företaget 11,5 miljoner kronor, detta enligt Breakit.

Vad är det för fel på jonnas läppar?

Youtubestjärnan Jonna Lundell, 24, har tidigare avslöjat varför hon började med fillers i läpparna. I februari tidigare i år berättade Jonna att hon som "ung och dum" piercade sin överläpp. Den misslyckade piercingen gjorde att hon fick en nervskada som resulterade i att hon bara kan prata med ena sidan av munnen.

Vad heter JOZ på riktigt?

Carl Johan Joz Magnusson Sernebrink bor i en villa i Hovås.

Vad omsätter Jocke och Jonna AB?

Jocke & Jonna AB har 3 anställda och gjorde ett resultat på 2 583 KSEK med omsättning 20 480 KSEK under 2020. Bolaget hade då en omsättningstillväxt på 76,3 %.

Var är Jocke och Jonna?

Jocke och Jonnas bakväg till börsen Nu så är paret på väg att ta klivet in på börsen. Jocke och Jonna är numera ledamöter i det börsnoterade företaget Newton Nordic. Det har varit några dramatiska månader i företaget, när man bestämt sig för att byta verksamhet och en styrelse som lämnat i protest mot bytet.

Vad har Jocke och Jonna för företag?

Nu kan vi se hur mycket pengar paret drog in under förra året, genom sitt bolag Jocke & Jonna AB som precis lämnat in sin årsredovisning. Enligt verksamhetsbeskrivningen sysslar bolaget bland annat med tv-och musikproduktion, försäljning av reklam i sociala medier och onlineförsäljning av kläder och smycken.

Hur många följare har Jocke och Jonna?

Lundells största kanal, som han delar med Jonna Lundell, "Familjen Lundell" (tidigare "Jocke & Jonna") startades upp i mars 2015 och har över 900 000 prenumeranter. Lundell har även en tredje Youtubekanal, "Joakim Lundell", där han lägger upp sin musik och klipp relaterande till sin musik.

Relaterade inlägg: