Vad är The Ordinary bra för?

Innehållsförteckning

Vad är The Ordinary bra för?

Vad är The Ordinary bra för?

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution (30ml) - Ett exfolierande serum som verkar porsammandragande. Salicylsyra är peelande och har en uppljusande effekt på hyperpigmenteringar. Passar till dig som har en oren hud. Hur du använder: Applicera några droppar i ansiktet efter rengöring, men före ansiktskräm t.

Vart finns The Ordinary?

The Ordinary - Köp The Ordinary produkter på åhlens. se!

Hur använder man Ordinarys produkter?

Bygg på din rutin med serum och andra produkter för att jobba på specifika områden/hudtillstånd. The Ordinary rekommenderar att man använder max 3 av deras serum i sin morgon- resp. kvällsrutin. Det är bra skjuts i många av The Ordinarys produkter och det är viktigt att du inte överanstränger din hud.

Vilken Ordinary produkt är bäst?

De 10 bästa produkterna från The Ordinary 2021

  • The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula. ...
  • The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. ...
  • The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane. ...
  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Argan Oil. ...
  • The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG.

Hur ofta ska man använda the ordinary?

Använd upp till 2 gånger i veckan på kvällen. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% - Gelékräm som verkar uppljusande på huden och verkar utslätande på en ojämn hudyta. Passar speciellt för dig som har ärr och ojämnheter på grund av orenheter. Använd både morgon och kväll.

Finns the ordinary på hm?

Skäm bort dig själv med en ny skönhetsrutin! ✨ The Ordinary har avancerad och ekologisk hudvård vars produkter är cruelty free samt är fria från parabener, sulfater och mineraloljor. Du hittar The Ordinary-produkter i alla våra butiker.

Vilka produkter från The Ordinary?

  • The Ordinary Buffet 30 ml Serum & Ansiktsolja. 209 kr. Köp.
  • The Ordinary Squalane Cleanser 50 ml Ansiktsrengöring. 99 kr. Köp.
  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil 30 ml Serum & Ansiktsolja. 139 kr. Köp.
  • The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml Serum & Ansiktsolja. 79 kr. Köp.

Hur använder man The Ordinary serum?

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion - En behandlande emulsion för åldrande hud som innehåller en inkapslande retinol och en ny form av retinoid som minskar hudirritation. Börja med att använda en gång i veckan och öka sedan antalet gånger successivt när huden vant sig vid produkten. Använd på kvällen.

Vilken olja från The Ordinary?

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil - Fyllig arganolja som passar extra bra för torr hy men även för håret. Skyddar och stärker huden. Använd dagligen. The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil - Nyponfröolja som passar torr och åldrande hy, samt andra hudtillstånd som akne.

Relaterade inlägg: