Vad har Emma Watson gjort för världen?

Innehållsförteckning

Vad har Emma Watson gjort för världen?

Vad har Emma Watson gjort för världen?

Emma Watsons feministiska gärning Efter den sista filmen, som gick på bio 2011, har hon fortsatt med skådespeleriet. Hon har också blivit en medveten feminist och är av FN utsedd till goodwill-ambassadör. Hon ansvarar för HeForShe-kampanjen som har som syfte att få fler män att engagera sig i jämställdhetsarbetet.

Vilket land bor Emma Watson?

Bor: I Oxfordshire i England. Har tidigare bott i Frankrike i fem år.

Har Emma Watson barn?

Emma Watson berättar i intervjun att 2019 har varit ett ”tufft” år för henne. Hon fyller 30 i april 2020 och har brottats med ”alla dessa idéer” om att fylla jämt. Skådespelaren menar att hon upplever en press att vid det här laget ha skaffat sig så väl en familj med barn, som ett hem och en karriär.

När fyller Emma Watson?

Emma fyller år om 257 dagar Emmas födelsedag är den 16 september och då fyller hon 29 år.

Vad hände med Emma Watson?

Redan vid 10 års ålder slog hon igenom som karaktären Hermione Granger i succéfilmerna “Harry Potter”. Nu slutar Hollywood Skådespelerskan Emma Watson, 30, som skådespelerska. Trots kändisskapet och en imponerande karriär väljer stjärnan nu att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med.

Vad tjänar Emma Watson?

Skönheten och odjuret har hittills dragit in över 1 miljard dollar och Watson får enligt FHM.com (länk till H&M) 19 miljoner av dessa – motsvarande nära 160 miljoner kronor.

Har Emma Watson syskon?

Alex Watson Lucy WatsonToby WatsonNina Watson Emma Charlotte Duerre Watson/Siblings

Har Emma Watson slutat med skådespel?

Redan vid 10 års ålder slog hon igenom som karaktären Hermione Granger i succéfilmerna “Harry Potter”. Nu slutar Hollywood Skådespelerskan Emma Watson, 30, som skådespelerska. Trots kändisskapet och en imponerande karriär väljer stjärnan nu att lägga skådespeleriet på hyllan.

Vart bor Emma Watson 2021?

Emma Marie Watson bor i en lägenhet i Jönköping. Hon bor tillsammans med Oscar Flores Solorio. Hennes födelsedag är den 26 augusti.

När började Emma Watson skådespelare?

Watson provspelade för rollen som Hermione Granger i Harry Potter-filmerna när hon var nio år och fick rollen. Hon har sedan medverkat som Hermione i alla filmer i Harry Potter-serien. 2009 debuterade Watson som modell då hon blev det brittiska modemärket Burberrys ansikte utåt.

Relaterade inlägg: