Vem skrev om en bokhandlare?

Innehållsförteckning

Vem skrev om en bokhandlare?

Vem skrev om en bokhandlare?

Bokhandlaren i Kabul - Ett familjedrama är en dokumentärroman av den norska författaren och journalisten Åsne Seierstad, utgiven 2002 (på svenska 2003)....Bokhandlaren i Kabul[redigera | redigera wikitext]
Bokhandlaren i Kabul Ett familjedrama
FörfattareÅsne Seierstad
Utgivningsår2002
Först utgiven på svenska2003

Vad är F pris?

För det första ska du bestämma bokens F-pris eller Förlagspris. Viktigt är också kontakter med bokhandlare, bibliotek och bokklubbar. F-priset är det pris ditt bokförlag säljer boken till återförsäljare för, exklusive moms. Hur stort det blir styrs av dina kostnader och dina förväntade intäkter.

Hur kan man sälja sin bok?

Boklördag!

  1. Visa vad du vill med din bok och ditt författarskap. ...
  2. När du kontaktar återförsäljare – våga få nej. ...
  3. Anlita professionell hjälp som redaktör/korrekturläsare/grafisk formgivare.
  4. Var representativ. ...
  5. Nyttja de sociala nätverken och var aktiv. ...
  6. Pitchen ska sitta! ...
  7. Våga sälja din bok.

Kan man sälja böcker till bibliotek?

Förr i tiden kunde en författare sälja sin bok direkt till biblioteket, men nuförtiden är detta nästan omöjligt. För att en bok ska nå sina läsare via biblioteket måste man anlita ett antal företag. ... I praktiken betyder detta att boken måste finnas med på Adlibris bibliotekssajt för att den ska nå låntagaren.

Varför heter det Boklåda?

Bokhandel är en näringsgren för försäljning av böcker och andra förlagsprodukter. ... I äldre svenska kallades butikerna i stället boklådor (motsvarande tyska Buchladen) och detta ord finns ibland fortfarande kvar som pluralform till bokhandel, men ordet bokhandlar anses numera lika korrekt som boklådor.

Var kan jag köpa böcker på nätet?

Bokus bokhandel: Handla böcker online - billigt, snabbt & enkelt!

Vad kostar det att trycka 100 böcker?

Ett litet räkneexempel: Låt säga att din bok kostar 45 kronor att trycka och du sätter f-priset till 80 kronor. Då blir distributionsavgiften 8 kronor och du tjänar 27 kronor per såld bok. Bokens utpris kan landa på alltifrån 100 kronor till 160 kronor hos de olika återförsäljarna.

Hur säljer man på Bokbörsen?

Läs mer om orderhanteringen. Som säljare på Bokbörsen har du ett s k Säljarsaldo, som du fyller på efter behov. Pengarna du betalar in på ditt saldo hamnar på Bokbörsens klientmedelskonto och är alltså fortfarande dina pengar. När du t ex öppnar en order eller köper en frakt dras avgiften från ditt säljarsaldo.

Vad kostar Bokinfo?

Det kostar i dagsläget 375 kronor inklusive moms att registrera en bok per ISBN. Det betyder att ifall du ger ut ditt verk i flera format betalar du flera gånger.

Var är det bäst att sälja böcker?

Bokbörsen är Sveriges största marknadsplats för begagnade böcker. Förra året såldes 398 000 böcker, det bästa året någonsin. Hittills i år ligger försäljningen 18 procent över fjolårets. – Det har växt hela tiden, säger Bokbörsens vd Sven Bonde.

Relaterade inlägg: