Vad gör en Eventarrangör?

Innehållsförteckning

Vad gör en Eventarrangör?

Vad gör en Eventarrangör?

En eventarrangör är den som är ansvarig för planering av ett event. Det är eventarrangören som bestämmer hur allt kring eventet ska gå till. ... Som eventarrangör har du många olika arbetsuppgifter som att hantera säkerhetsfrågor och produktions-, kommunikations- och presentationsteknik vid ett evenemang.

Hur mycket tjänar en Eventkoordinator?

34 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad gör en Eventproducent?

– En eventproducent hjälper kunderna att förverkliga sina idéer och ser till att det blir ett bra arrangemang med det syftet man har. Jag undersöker innehållet, vad som ska kommuniceras, vem mottagaren är och hur man ska planera sitt arrangemang för att de ska bli så bra som möjligt med de förutsättningar man har.

Vad gör en Konceptutvecklare?

En Konceptutvecklare inom besöksnäringen arbetar med att hitta effektiva och lönsamma idéer och utveckla dem från koncept till ett slutfärdigt projekt.

Vad krävs för att bli festfixare?

Men hur blir man en festfixare och vilka steg måste man gå igenom? Det första steget är att skaffa sig erfarenhet genom området och detta kan man få genom att arbeta som volontär och anordna fester år kompisar och liknande dör man kan testa sina idéer för att se vad som blir lyckat och vad man bör undvika i framtiden.

Relaterade inlägg: