Vad tjänar en Förvaltningsledare it?

Innehållsförteckning

Vad tjänar en Förvaltningsledare it?

Vad tjänar en Förvaltningsledare it?

46 300 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad betyder Förvaltningsledare?

Förvaltningsledare finns på beslutsnivån inom den objektnära förvaltningen och leder förvaltningsarbetet samt arbetar för att säkerställa att förvaltningsplanens mål nås. Rollen förvaltningsledare motsvaras av projektledare inom projekt.

Vad gör en teknisk systemförvaltare?

Systemförvaltare arbetar med förvaltning och drift av företagets olika system (som ofta också inkluderar lösningar inom telefoni) och tar självständigt hand om hela kedjan avseende systemförvaltning inom ett specifikt område.

Hur är det att jobba som systemförvaltare?

Du sköter kontakter med de externa parter som levererar tjänster och system till verksamheten. Det är ett yrke som kräver att du är ansvarsfull, har en bra beslutsförmåga, har ett ordningssinne, en pedagogisk förmåga, kan samarbeta med andra, att du är strukturerad och utvecklingsinriktad.

Hur mycket tjänar en verksamhetsutvecklare?

Marknadslönen 2021 för affärsutvecklare ligger i intervallet 40 0 kronor per månad. Utreder företags och organisationers verksamhet. Föreslår och planerar åtgärder för att utveckla och rationalisera verksamheten.

Vad är ett förvaltningsobjekt?

Förvaltningsobjekt. Utgör det som förvaltas, det vill säga verksamhetskomponenter och IT-komponenter formulerade i förvaltningsprodukter, inom ett visst förvaltningsuppdrag.

Vad är Förvaltningsprodukter?

Varje förvaltningsobjekt innehåller både förvaltningsprodukter (beskrivet verksamhetsstöd) och IT-komponenter (IT-system). I förvaltningsobjekten avgränsas ansvarsområdet för vad som ska förvaltas, för att ge högsta möjliga verksamhetsnytta.

Hur mycket tjänar en systemförvaltare?

För en Systemförvaltare är den genomsnittliga månadslönen 46 300 kr per månad. Inom den kommunala sektorn ligger lönen på 43 800 kr och inom den privata sektorn 47 200 kr.

Vad gör en systemansvarig?

Vad gör en Systemansvarig En systemförvaltare arbetar med administrationen och driften av ett eller flera IT-system. En närliggande roll är systemadministratör. Man kan också kallas förvaltningsledare. ... I arbetsuppgifterna ingår att ha löpande kontakt med systemets administratörer och andra systemförvaltare.

Relaterade inlägg: