Vad gör en instruktör?

Innehållsförteckning

Vad gör en instruktör?

Vad gör en instruktör?

Instruktören får all den uppbackning som behövs och kan sedan i sin tur leverera effektiva utbildningar med fokus på säkerhet, rationell hantering och ekonomi. Dessutom får företaget en egen expert inom utbildningsområdet. Det är en tillgång i andra sammanhang, t ex vid systematiskt arbetsmiljöarbete.

Hur blir man Gruppträningsinstruktör?

För att bli licensierad gruppträningsinstruktör läser du tre steg, Grundläggande teori, Förberedande gruppträning samt en Praktisk inriktning. Cycling Endurance är en gruppträningskurs där du får lära dig att skapa egna klasser som passar flera målgrupper och att instruera förkoreograferade cykelklasser.

Hur blir man en bra instruktör?

Hur blir man en bra instruktör?

  1. Lära in. Med det menar vi att du ska kunna allt som du lär ut i praktiken. Det vill säga de övningar du använder på kurs ska du träna in på din egen hund. ...
  2. Lära ut. En bra instruktör behöver såklart också vara bra på att lära ut. ...
  3. Lösa problem. Det här är kärnan i att vara en bra instruktör.

Hur blir man instruktör?

Om du vill jobba i träningsbranschen eller bara vill leda klasser inom träning på fritiden, då är det på tiden att gå en instruktörsutbildning, även kallat licensutbildning. Du kanske själv tränar aktivt och medverkar i olika träningsklasser, men drömmer om att få vara den som står längst fram som instruktör.

Hur kan man bli Spinninginstruktör?

Som RPM®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av inomhus/utomhus cykling, samt är van vid utmanade konditionsträning. Under utbildningen, som finns både online och live, blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik.

Vad krävs för att bli Les Mills instruktör?

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Hur mycket tjänar en Gruppträningsinstruktör?

Även om man är anställd som gruppträningsinstruktör är lönen alltid helt baserad på den ersättning man får för gruppassen, vilket i dag är 175 kronor i ingångslön för ett pass på 30 minuter.

Vad tjänar en Bodypump instruktör?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201629 700 kronor31 000 kronor
201729 900 kronor30 900 kronor
201827 300 kronor30 900 kronor
201932 500 kronor32 600 kronor

Hur blir man instruktör på SATS?

Här kan du utveckla dig själv och arbeta mot att bli den bästa versionen av dig själv. Du får tillgång till våra kurser och certifieringar via SATS Academy, och vi kommer att bidra till utveckling, så att du ska kunna utforska en av de många karriärvägarna hos oss.

Vad kostar Les Mills on demand?

Betalning för kommande månader börjar efter 60 dagars provperiod. När testperioden är slut betalar ni endast 9,95 euro/mån (ord pris 14,95 euro/mån), dvs ca 110 kr/mån (ord pris ca 165 kr/mån).

Relaterade inlägg: