Kan du tänka dig att gå ner i pris?

Innehållsförteckning

Kan du tänka dig att gå ner i pris?

Kan du tänka dig att gå ner i pris?

Kolla alltid upp det du vill pruta på innan. Jämför priser på nätet och i olika butiker för att sedan be dem att matcha det bästa priset. Det kanske låter konstigt, men att tänka på vad du har på dig kan påverka din chans att lyckas pruta – ser du riktigt förmögen ut kan säljaren känna sig motvillig att sänka priset.

Kan man pruta i Sverige?

Det går att pruta även i Sverige. Vi ger dig tipsen för hur du förhandlar dig till bästa priset. ... Både kvinnor och män gör det, men kvinnor är något mer måna om att pressa priset, medan män nöjer sig med kompensation i form av extra varor eller tjänster.

Kan man pruta på bilfirma?

– Det beror på vad det är för bil, men fem procent kan du i alla fall få i vissa fall. Vad brukar du kunna ge rabatt på? – Det beror på vad det finns för utrustning i bilen. Ibland kan du få extra utrustning istället för rabatt eller tvärtom.

Hur gör man när man prutar?

prutar du bäst

  1. Hitta rätt tillfälle och person.
  2. Gör research först.
  3. Baka in fler produkter i priset.
  4. Hitta otippade prutmöjligheter.
  5. Utrusta dig med argument.
  6. Håll god ton.
  7. Var ärlig.

Hur man prutar på en bil?

Se till att få ett attraktivt erbjudande från en handlare, med en skriftlig offert. Ta med dig offerten till en konkurrerande handlare och fråga om de kan ge dig ett bättre erbjudande. Men då måste du vara beredd på att göra affär direkt! Bilhandlaren vill alltid göra processen kort med vad de kallar ”prisjägare”.

Relaterade inlägg: