Hur mycket tjänar en Kirchsteiger?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar en Kirchsteiger?

Hur mycket tjänar en Kirchsteiger?

Svaret på hur mycket den folklige tv-personligheten tjänar är: enligt siffror från Skatteverket uppgick Ernst Kirchsteigers årslön till förra året – vilket resulterar i en månadslön på 177 308 kronor.

Hur mycket tjänar Ernst?

Årslön på nära en miljon kronor I en genomgång av Ernst ekonomi som Aftonbladet gjort står det klart han tjänade 931 500 kronor under 2019. Därmed kunde tv-profilen plocka ut omkring 77 000 kronor i månaden.

Hur lång är Ernst Kirchsteiger?

1.98 m Ernst Kirchsteiger/Height

Hur många tittar på Ernst?

Drygt 558 000 slog då på TV4 för att titta på sommarklassikern. Årets ”Sommar med Ernst” är den trettonde säsongen och har ett nytt koncept, nämligen att Ernst Kirchsteiger gästas av olika kända profiler. Gårdagens program, där Anders Bagge medverkade, är det näst mest sedda avsnittet i sommar med 558 000 tittare.

Vad heter Ernst hund?

Hej alla! Om du är nyfiken på årets Jul med Ernst så finns det en liten smygtitt här. I år har jag min sons och hans flickväns charmiga lilla hund Sherman som sällskap.

Hur länge har Ernst hållit på?

Åren 20 ledde han tv-programmet Sommartorpet. Hösten samma år gick Kirchsteiger över till TV4 där han först ledde auktionsprogrammet Första, andra, tredje år 20, men han har även lett egna inredningsprogram som Sommar med Ernst och Jul med Ernst.

Relaterade inlägg: