Varför hör jag inget i mina AirPods?

Innehållsförteckning

Varför hör jag inget i mina AirPods?

Varför hör jag inget i mina AirPods?

Gå till Inställningar > Bluetooth för att kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Om dina AirPods är anslutna kontrollerar du att de är valda som din ljudenhet. Om dina AirPods visas i listan över enheter men inte ansluter ska du gå vidare till nästa steg. Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen.

Vad ska man göra om sina AirPods inte funkar?

Kolla om dina båda AirPods laddar när du placerar dem i laddningsfodralet. Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan.

Hur höjer man volymen med AirPods?

Ändra volymenAirPods

 1. Aktivera Siri och säg sedan något i stil med ”Sänk volymen”.
 2. Använd någon av volymknapparna på sidan av iPhone.
 3. Dra volymreglaget bland uppspelningsreglagen i en app.
 4. Öppna Kontrollcenter och dra volymreglaget.
 5. Dra volymreglaget på låsskärmen.
 6. Vrid på Digital Crown (AirPods Max).

Varför hör jag bara på ena hörluren?

Peka på Inställningar (1) och välj Tillgänglighet (2). 2. Under Tillgänglighet finns ett balansreglage för att justera volymen mellan vänster och höger kanal. Dessvärre finns inte detta alternativ tillgängligt på alla Android-telefoner.

Vad ska man göra om ena hörluren inte funkar?

Återställ en Android-telefon (Samsung, Huawei, LG, Sony etc.)

 1. Peka på Inställningar (1) och välj Säkerhetskopiering och återställning (2).
 2. Längst ned finns alternativet Återställ standardinställningar (1). ...
 3. Själva återställningen brukar i regel inte ta mer än cirka 5-10 minuter att slutföra.

Hur hittar man sitt AirPods fodral?

Gå till iCloud.com/find. Logga in med ditt Apple-ID. Klicka på Alla enheter och klicka sedan på dina AirPods. Under varje enhet kan du se platsen eller Offline.

Hur kan man koppla Airpods till Macbook?

 • Hur kan man koppla AirPods till Macbook? 1 Sätt båda hörlurar tillbaka i sina laddningsfodral 2 Sätt fodralet närmare din Mac 3 Öppna locket av laddningsfodralet 4 Om de är listade, klicka Anslut

Hur gör du för att ansluta dina Airpods?

 • Om dina AirPods är anslutna, kontrollera att de är valda som din ljudkälla. Om de inte är anslutna går du vidare till nästa steg. Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen. Tryck in och håll ned inställningsknappen på etuiet i upp till 10 sekunder.

Hur återställer du dina Airpods?

 • Om en AirPod fortfarande inte fungerar följer du dessa steg för att återställa dina AirPods: Gå till Inställningar > Bluetooth på iOS-enheten. Tryck på i-symbolen bredvid dina AirPods. Tryck på Glöm den här enheten och tryck sedan för att bekräfta. Sätt båda AirPods i laddningsfodralet.

Relaterade inlägg: