Vad kallas man när man jobbar på Cafe?

Innehållsförteckning

Vad kallas man när man jobbar på Cafe?

Vad kallas man när man jobbar på Cafe?

Baristan arbetar professionellt med kaffe i olika former. Den vanligaste drycken innehåller espresso och mjölk. Förutom att hantera maskiner och tekniker behöver en barista också ha kunskap kring kafferåvaran, till exempel skillnaden mellan olika kaffebönors ursprung, kaffeblandningar och rostningar.

Vad gör man som Cafebiträde?

Som cafébiträdet arbetar du med göra kaffe och te och enklare cafémat. Du lär dig även om kassaarbete, servering, diskning och städning enligt det regelverk som ett café måste följa. På caféer är det varierande arbetstider och du måste vara beredd på att ibland arbeta på kvällar och helger.

Hur är det att jobba på café?

Kafé- och konditoribiträde är ett utåtriktat arbete som kräver servicekänsla och noggrannhet. Kafé- och konditoribiträden arbetar med att bemöta och servera de kunder som kommer till kaféet. Kunden är alltid i fokus. Det är ett utåtriktat arbete som kräver servicekänsla och noggrannhet.

Vad får man betalt på ett cafe?

21 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Relaterade inlägg: