Vad ska man göra om den ena AirPoden inte funkar?

Innehållsförteckning

Vad ska man göra om den ena AirPoden inte funkar?

Vad ska man göra om den ena AirPoden inte funkar?

Kolla om dina båda AirPods laddar när du placerar dem i laddningsfodralet. Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan.

Varför laddar inte ena AirPoden?

Ibland händer det att den ena AirPods-hörluren inte laddar korrekt. Det kan vara att batteriet är sönder eller mer sannolikt att kontakterna i laddningsetuiet inte rör varandra. Prova att rengöra kontakterna på både hörluren och i etuiet, anslut laddningskabeln och sätt i båda hörlurarna.

Hur återställer man AirPods?

Så här nollställer du dina AirPods och AirPods Pro

  1. Sätt dina AirPods i laddningsetuiet och stäng locket.
  2. Vänta 30 sekunder.
  3. Öppna laddningsetuiets lock.
  4. På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > Bluetooth och trycker på knappen Mer info bredvid dina AirPods.

Varför laddar inte AirPods fodralet?

Om du använder AirPods eller AirPods Pro lägger du dina AirPods i laddningsetuiet och stänger locket. Ladda dina AirPods och laddningsfodral i minst 15 minuter med kabeln som medföljde AirPods. ... Om fodralet fortfarande inte laddar prövar du ladda med kabeln som medföljde fodralet.

Kan man ladda AirPods utan fodral?

Du kan använda en usb-C-till-Lightning-kabel eller en usb-till-Lightning-kabel. Anslut sedan den andra änden av kabeln till en usb-port eller laddare. Du kan ladda fodralet med eller utan AirPods inuti. Du laddar snabbast om du använder en usb-laddare till iPhone eller iPad eller ansluter dem till din Mac.

Hur ser man att AirPods laddar?

På din iPhone, iPad eller iPod touch Vänta ett par sekunder tills du ser laddningsstatusen för dina AirPods. Du kan även kontrollera laddningsstatusen för dina AirPods med widgeten Batterier på din iPhone, iPad eller iPod touch. Laddningen i fodralet visas bara om minst en av dina AirPods finns i fodralet.

Hur gör du för att ansluta dina Airpods?

  • Om dina AirPods är anslutna, kontrollera att de är valda som din ljudkälla. Om de inte är anslutna går du vidare till nästa steg. Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen. Tryck in och håll ned inställningsknappen på etuiet i upp till 10 sekunder.

Hur återställer du dina Airpods?

  • Om en AirPod fortfarande inte fungerar följer du dessa steg för att återställa dina AirPods: Gå till Inställningar > Bluetooth på iOS-enheten. Tryck på i-symbolen bredvid dina AirPods. Tryck på Glöm den här enheten och tryck sedan för att bekräfta. Sätt båda AirPods i laddningsfodralet.

Hur kan man koppla Airpods till Macbook?

  • Hur kan man koppla AirPods till Macbook? 1 Sätt båda hörlurar tillbaka i sina laddningsfodral 2 Sätt fodralet närmare din Mac 3 Öppna locket av laddningsfodralet 4 Om de är listade, klicka Anslut

Relaterade inlägg: