Vad kostar en PR konsult?

Innehållsförteckning

Vad kostar en PR konsult?

Vad kostar en PR konsult?

För rådgivning från en seniorkonsult från Prime, som alltså vann upphandlingen, får Försäkringskassan betala 1000 kronor i timmen. Det är 205 kronor dyrare än den billigaste byrån som deltog i upphandlingen, Nowa Kommunikation. Absolut dyrast är McCann, som vill ha hela 1800 kronor för en timmes arbete.

Är PR marknadsföring?

PR används ofta i samma sammanhang som reklam och det är ofta som det blandas samman. Skillnaden är den att i reklamen där köper man sitt utrymme i medier medan man i PR mera blir omnämnd av en tredje part, som kan vara i nyheter, omskriven av en journalist i en tidning eller om man hamnat på en blogg.

Vad är en PR specialist?

Som PR-ansvarig arbetar du på ett företag där du har hand om “Public Relations”. Du fokuserar alltså på ditt företags relationer med olika målgrupper. Ofta planerar man långsiktigt och skapar en strategi för att nå sina mål med olika relationer.

Hur mycket kostar pr?

Hur mycket ska man budgetera för pr-samarbetet? Inom intervallet 0,5–1,5 miljoner kronor finns dels utrymme för pr-byrån att vara proaktiv, dels goda förutsättningar att nå kundens mål utan att skapa ett konsultberoende.

Vad är PR på svenska?

PR, som står för Public Relations, fokuserar på din organisations relationer till olika målgrupper.

Relaterade inlägg: