Hur är det att jobba på posten?

Innehållsförteckning

Hur är det att jobba på posten?

Hur är det att jobba på posten?

Posten var min bästa jobb jag haft, efter några månader fick jag utbilda mig som kodare och maskin operatör. När jag jobbade på Posten Uppsala då hade jag mycket kompisar, och vi hade trevlig tillsammans. alla var ju trevliga, hjälpsamma och sociala. jag har ingenting att klaga om mitt jobb då.

Är postnords bilar automat?

Bilen är den huvudsakliga arbetsplatsen för flera tusen av Postens brevbärare som varje vardag ser till att flera miljoner försändelser levereras över natt till alla Sveriges hushåll och företag. ... Bilarna måste vara högerstyrda, ha automatväxel och ha en viss lastkapacitet.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på PostNord?

Lägstalönen är 22 970. De som tjänar mest har 27 000 kronor i grundlön.

Varför jobba på PostNord?

PostNord utför den så viktiga samhällsomfattande postservicen som många i Sverige är beroende av. För dig som redan arbetar här innebär det att du kan jobba inom brevbäring, sortering och distribution på flera platser runt om i landet. Din kompetens behövs i hela Sverige!

Vad gör en Postsorterare?

Som postsorterare jobbar du med hantering och sortering av brev och paket. Jobbet du utför är till för att underlätta för distributörerna som ska dela ut produkterna. Arbetet sker dagtid.

Hur många bilar har PostNord?

I dag finns runt 8 000 fordon i Postnord-flottan, som även innefattar andra typer av fordon, och tusentals bilar ska bytas under de kommande åren.

Relaterade inlägg: