Hur mycket kostar en synundersökning Specsavers?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en synundersökning Specsavers?

Hur mycket kostar en synundersökning Specsavers?

Boka en synundersökning Det ger oss möjlighet att se tecken på ögonsjukdomar och andra allvarliga sjukdomar som diabetes och högt blodtryck kan upptäckas på ett tidigt stadium. Vår synundersökning kostar endast 345 kr.

Hur mycket kostar en synundersökning på Synoptik?

Priset för synundersökningen är 150 kr vilket du betalar på plats med kort. Syntest för körkort kan inte bokas online utan du kontaktar din lokala butik för en drop-in-tid. Du behöver ta med giltig legitimation och synintyg-blanketten från transportstyrelsen, samt de glasögon eller linser som du eventuellt använder.

Vad menas med synundersökning?

En synundersökning innebär att man tar reda på hur bra ögat ser på långt och nära håll, samt hur bra ögonen samarbetar.

Vad kostar syntest Specsavers?

I alla Specsavers butiker kan du göra ett syntest för att få ett synintyg för ditt körkortstillstånd. Syntest för körkort kostar 150 kr och tar ca 15 minuter att genomföra, och vi undersöker synskärpa samt synfält.

När ska man göra en synundersökning?

  • Vi rekommenderar att man gör en synundersökning minst vartannat år, eller när du upplever att synen förändrats eller om du har andra synproblem. Är du osäker kan du alltid kontakta din optiker. Boka synundersökning.

Hur lång tid tar en normal synundersökning?

  • En normal synundersökning tar allt mellan 15- 45 minuter, men det beror på vem som ska undersökas. Vid synundersökning av äldre personer med t ex. starr eller någon sjukdom som kan påverka synen så tar det längre tid än för en ung frisk person.

Vad kostar en synundersökning hos Synoptik?

  • Priser på synundersökning hos Synoptik. Utökad Synundersökning 598 kr. För glasögonkunder. Inkluderar en kvalitetscertifierad synundersökning samt ögonhälsoscreening med fotografering av ögonbotten, tryckmätning och kontroll av synfältet. Synundersökning 8- kr.

Hur mycket kostar en synundersökning för körkort?

  • Synundersökning för körkort 150 kr. Syntest för körkort kan inte bokas online utan du kontaktar din lokala butik för en drop-in-tid. Du behöver inte ha med dig något förutom legitimation och de glasögon eller linser som du eventuellt använder. Gäller B-körkort. Synundersökning Företagskund.

Relaterade inlägg: