Vad jobbar NCC med?

Innehållsförteckning

Vad jobbar NCC med?

Vad jobbar NCC med?

NCC kan vi erbjuda en varierande vardag med unika byggprojekt och spännande utmaningar. Du välkomnas till en företagskultur som bygger på tydliga värderingar och en stark laganda. Hos oss finns alla möjligheter för dig att själv forma din karriär och välja nya vägar.

Varför jobba på NCC?

Därför att utveckling, utmaningar, och rörlighet i sidled är kul och utvecklande. Därför att utveckling, utmaningar, och rörlighet i sidled är kul och utvecklande. I NCC är det till mångt och mycket upp till individen själv att avgöra var man ska ta vägen. ...

Varför NCC?

Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial.

Hur mycket omsätter NCC?

539 billion SEK (2020) NCC/Revenue

Vad tjänar en arbetsledare på NCC?

42 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Är NCC statligt?

NCC Aktiebolag är ett svenskt multinationellt bygg- och fastighetsföretag. Huvudägare är Nordstjernan AB....NCC[redigera | redigera wikitext]
Historia
Tillgångar28,549 miljarder SEK
Eget kapital3,972 miljarder SEK
Struktur
ModerbolagNordstjernan AB

Vad hette NCC tidigare?

Våren 1988 stod det klart att fusionen mellan ABV och JCC skulle resultera i ett nytt byggbolag, Nordic Construction Company (NCC). Det nya bolaget behövde snabbt en grafisk profil. En logotyp togs fram under sommaren 1988 av designern Björn Pettersson.

Relaterade inlägg: