Var Eddie Meduza alkoholist?

Innehållsförteckning

Var Eddie Meduza alkoholist?

Var Eddie Meduza alkoholist?

Norstedt ändrade livsföring omedelbart, slutade att dricka och började träna. Trots detta fick Norstedt flera återfall i sin alkoholism och 2002 avled Norstedt av en hjärtinfarkt. ... Eddie Meduza var mycket produktiv och skrev fram till sin död över 900 olika visor och sketcher fördelat på nästan 90 album och kassetter.

Vad kommer Eddie Meduza ifrån?

Som Errol Leonard Norstedt var det inte många som brydde sig om honom. Som Eddie Meduza har han blivit kultförklarad. Född 1948 i Göteborg men under hela sitt liv boende på en mängd platser runt om i Sverige.

Vilken låt slog Eddie Meduza igenom med?

1975 släppte Eddie Meduza, alias Errol Norstedt, sin debutskiva "Errol" och tre år senare fick han sin första hit med "Punkjävlar". Efter ett stort antal skivor och låtar som "Mera brännvin", "Glasögonorm" och "Volvo" blev han en av landets mest populära artister.

Vart begravdes Eddie Meduza?

Från Rossö en mil söder om Strömstad körde vi ut med båt i Kosterfjorden och begravde farsan, säger Anders Norstedt. Platsen, gattet mellan Garviks Camping på Rossö och Kosteröarna, beskriver han som sitt ”smultronställe i världen”.

Har Eddie Meduza barn?

Anders Norstedt Erik Norstedt Eddie Meduza/Children

Vad heter Eddie Meduzas son?

Anders Norstedt Erik Norstedt Eddie Meduza/Sons

Vilken var Eddie Meduzas första låt?

År 1975 kom hans första skiva under namnet Errol, en dansbandsbetonad skiva där låten Tretton år kom med på Svensktoppen. Han höll även på med ett annat band som hette Anders Norstedts Orkester, vilket han bildade i ungdomen, under namnet Pack of Losers i Tidaholm.

Hur dog Meduza?

17 januari 2002 Eddie Meduza/Date of death

Vad dog Eddie Meduza?

Nöbbele, Sverige Eddie Meduza/Place of death

När slog Eddie Meduza igenom?

Eddie Meduza slog igenom i slutet av 1970-talet med provocerande låtar om sprit och sex. I raggarkretsar har han varit den stora idolen och hans fanklubb hade över 1 000 medlemmar. Eddie Meduza spelade under åren in över 30 album och 50 kassetter med sin musik.

Relaterade inlägg: