När blev Ted sjuk?

Innehållsförteckning

När blev Ted sjuk?

När blev Ted sjuk?

Han gick ut på promenad, men kom aldrig tillbaka. Ted Gärdestads självmord vid Häggviks pendeltågsstation den , på dagen tjugo år sedan, satte punkt på en gastkramande följetong kring hans schizofreni som satt familj, vänner och honom själv i skräck under flera år.

Vad hade Ted Gärdestad för diagnoser?

Sjukdom. Ted Gärdestad led under senare år av schizofreni. Han hörde röster i huvudet som skrek åt honom, och vid ett tillfälle ska rösterna ha fått honom att skada sig själv i ena handen med hjälp av en osthyvel för att slippa hålla på med musik.

Vilka är Ted Gärdestads barn?

Sara Zacharias Moishe Zacharevsky Ted Gärdestad/Children

Vilket år gick Ted Gärdestad bort?

Ted Gärdestad / Dödsdatum

När var Ted Gärdestad född?

18 februari 1956, Sollentuna, SverigeTed Gärdestad / Född

Hur var Ted Gärdestad?

Ted Gärdestad var flickidol – och en av Sveriges mest älskade artister. Men en grönskande och solig midsommardag för 21 år sedan tog artisten sitt liv. – Ted var otroligt nyfiken, ödmjuk, intelligent och skör. Och med en massa jävlaranamma och humor, säger Lotta Ramel.

Vem var Ann Zacharias gift med?

Christer Bredbacka1988–1992 Sven-Bertil Taube1975–1975 Ann Zacharias/Make/maka Senare sammanlevde hon med Ted Gärdestad och de fick barnen Sara Zacharias (född 1982) och Moishe (Marc) Zacharevskey (född 1983). Mellan 19 var hon gift med konsulten Christer Bredbacka (1946–2000). I ett senare förhållande fick hon en son 1993.

Hur dog tes Gärdestad?

Ted Gärdestad / Dödsdatum

Relaterade inlägg: