Vad handlar Fråga doktorn om idag?

Innehållsförteckning

Vad handlar Fråga doktorn om idag?

Vad handlar Fråga doktorn om idag?

Skivbolagsdirektören, entreprenören mm Bert Karlsson berättar om hur prostatacancern gjorde att han fick en ny syn på livet. Doktor Karin Granberg svarar på frågor om kropp och själ. Programledare: Sofia Rågenklint. ... Programledare: Sofia Rågenklint.

Vilken doktor i Fråga doktorn?

Fråga Doktorn svarar på våra funderingar om kropp och själ tillsammans med doktor Karin Granberg och programledare Sofia Rågenklint.

Är Fråga doktorn direktsändning?

Ikväll direktsänder "Fråga doktorn" och ägnar hela programmet åt huskurer. Vilka kurer fungerar och vilka är rena påhitten? Efter den ordinarie sändningen fortsätter programmet på webben - ta chansen att ställa frågor och kommentera.

Vad är doktor Karin i Fråga doktorn?

Karin Granberg är övergripande ansvarig läkare för Skellefteå AIK. Hon har varit ledig för att ägna sig åt det nu när dom spelat intensivt en period, men är åter i rutan ikväll”, skriver SVT:s pressdesk till Nöjeslivet. Så kul att få se dig återvända igen Karin!

När startar Fråga doktorn?

Chatta om sorg och tröst I Fråga doktorns temaprogram om sorg och tröst får vi svar från prästen Olle Carlsson och psykiatrikern Ullakarin Nyberg. Chatten börjar måndag 1 november kl 19.30 och pågår i ca en ...

Vilken tid Fråga doktorn?

SVT1 kl. 18.45 börjar programmet på TV och finns redan att se på SVT-play.

Har Fråga doktorn byter läkare?

Doktor Karin Granberg är kvar i doktorsrollen, som hon också har i ”Fråga doktorn hälsa”. ...

Vem blir programledare i Fråga doktorn?

År 2021 lanserade SVT en spinoff, Fråga doktorn hälsa, också den med Karin Granberg som doktor och med Sofia Rågenklint som programledare. Den ska fokusera på hur man ska leva för att undivka att bli sjuk.

När börjar Fråga doktorn igen?

”Tack själva det är ett så bra program Fråga Doktorn. Jag tittar varje månad.”, skrev en annan. I samma inlägg gav programmet även ett glädjande besked – nämligen att de är tillbaka igen redan den 23 augusti i år!

Var tog Karin Granberg i fråga doktorn?

För två år sedan tog hon över stafettpinnen efter Gunilla Hasselgren i ”Fråga doktorn”. Men det är långt ifrån det enda Karin Granberg gör. Utöver det är hon övergripande läkare för Skellefteå AIK samt mediciniskt ledningsansvarig för inte mindre än fyra hälsocentraler.

Relaterade inlägg: