När kom Tillbaka till framtiden?

Innehållsförteckning

När kom Tillbaka till framtiden?

När kom Tillbaka till framtiden?

När Marty McFly råkar köra en DeLorean ombyggd till en tidsmaskin från 19 börjar en kamp mot klockan, för nu måste han se till att hans föräldrar blir kära.

Vad är det för bil i Tillbaka till framtiden?

DeLorean DMC-12 byggdes på Nordirland i ett delvis statligt finansierat projekt åren 1981-1982. Endast omkring 9 000 bilar hann dock byggas innan företaget gick i konkurs och grundaren John Z DeLorean dömdes för narkotikasmuggling (i ett försök att få in pengar till tillverkningen).

När utspelar sig Back to the future?

Emmet Brown hamnar av misstag i vilda västern år 1885, men när han svävar i fara och hotas av en för tidig död reser Marty McFly tillbaka i tiden för att hjälpa honom. Det är bara ett problem: Emmet är så förälskad i lärarinnan Clara Cayton att han inte kan tänka klart. Början utspelar sig år 1955.

Hur gammal är Marty McFly?

Den 17-årige Marty McFly (Michael J. Fox) är kompis med uppfinnaren Dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd) som har byggt en tidsmaskin av en DeLorean DMC-12.

Hur många Back to the future?

Tillbaka till framtiden1985 Tillbaka till framtiden del II1989Tillbaka till framtiden del III1990 Back to the Future/Movies

Var utspelar sig Tillbaka till framtiden?

Hur väl stämde deras vision? Uppföljaren till 80-talsklassikern "Tillbaka till framtiden" tog karaktärerna Marty McFly och Doc Brown 30 år framåt i tiden. Deras DeLorean landar i hemstaden Hill Valley år 2015, där det naturligtvis har hunnit hända en hel del.

Hur många filmer Tillbaka till framtiden?

Tillbaka till framtiden1985 Tillbaka till framtiden del II1989Tillbaka till framtiden del III1990 Back to the Future/Movies

Vart kan man se Tillbaka till framtiden 3?

Tillbaka till framtiden 3 - Film online på Viaplay.

Hur gammal är Mikael J Fox?

60 år () Michael J. Fox/Age

Hur lång är Michael J Fox?

5 fot 4 tum Michael J. Fox/Height

Relaterade inlägg: