Vad handlar Jens Lapidus böcker om?

Innehållsförteckning

Vad handlar Jens Lapidus böcker om?

Vad handlar Jens Lapidus böcker om?

Heder. Jens Lapidus är advokat och författare, mest känd för sin Stockholm noir-trilogi: Snabba cash, Aldrig fucka upp och Livet deluxe. Novellen Heder återspeglar Lapidus förmåga att skildra det svenska brottssamhällets olika sidor.

Vart utspelar sig heder?

Jens Lapidus är väl mest känd för sin trilogi som inleddes med Snabba cash, en serie böcker som handlar om Stockholms nattsida med gängbrottslighet, våld och droger och som också har filmatiserats.

Vad heter Jens Lapidus senaste bok?

Aktuell med: Nya boken ”Paradis City”, barnboken ”Dillstaligan: Poolkuppen” och tv-serien ”Snabba cash”.

Hur många barn har Jens Lapidus?

Jens Lapidus föddes den 24 maj år 1974 och är idag 47 år gammal. Jens bor mitt i centrala Stockholm tillsammans med sin fru Hedda Stiernstedt Lapidus, 44, och deras tre barn. Jens har inte bara ett för- och efternamn utan även ett mellannamn, Jacob.

Vart kan man se Heder?

Heder - TV-serier online - Viaplay.

Har sin Heder?

Heder eller ära är ett antropologiskt och sociologiskt begrepp kopplat till social status, och handlar om andra människors uppskattning av andra familjer och släkter eller en människas personliga värde. Hederns syfte är att bevara ordningen i ett samhälle. ... Motsatsen till heder är skam eller vanheder.

Vad heter Jens Lapidus första roman?

Lapidus debuterade som författare i augusti 2006 med boken Snabba cash, en spänningsroman om konflikter i Stockholms undre värld, som kom att bli en av Sveriges mest sålda böcker på senare år: inbunden och som pocket hade boken fram till början av år 2010 sålts i drygt 600 000 exemplar.

Hur många böcker har Jens Lapidus sålt?

Jens Lapidus har hittills sålt mer än 1,3 miljoner böcker i Sverige varav Snabba Cash står för mer än hälften.

Har Jens Lapidus barn?

Jens och frun Hedda Stiernstedt Lapidus har tre gemensamma barn. Äldste sonen heter Jack och är idag 13 år. Mellanbarnet är en dotter vid namn Flora som är 11 år.

Var föddes Jens Lapidus?

(ålder 47 år), Hägersten Jens Lapidus/Born

Relaterade inlägg: