Vad har du på hjärtat?

Innehållsförteckning

Vad har du på hjärtat?

Vad har du på hjärtat?

Just relax. Relax, and tell me what's on your mind. Du kan säga vad du harhjärtat eller inget.

Vad betyder i hjärtat av Stockholm?

– Vi tänkte att vi skulle bjuda på ett hjärta över Stockholm för att sprida lite glädje och kärlek i de här tiderna. Alla behöver ett hjärta av någon anledning, säger Jacob Holländer, en av piloterna bakom morgonens flygmanifestation strax efter att han landat.

Vad betyder ett gott hjärta?

Fel kan ofta bli rätt - för hjärtan kan mötas många vis. Läste nyligen en artikel om ordet love. Att många svenskar inte förstår att love absolut inte bara betyder att vara kär, utan snarare är ett allmän begrepp om kärlek på många vis.

Vad betyder hjärtan på himlen?

Här är historien bakom dem. Mitt i Stockholm skriver att det var konstpiloter som ritade tre stora hjärtan på himlen – som en hyllning till alla som drabbats av coronapandemin. ... Man kan ge det av flera anledningar, och corona är en av dem, säger Jakob Holländer, sa han till P4 Stockholm enligt Mitt i.

Vad betyder att ha ett hjärta av guld?

För ett tag sen fick orden ”ett hjärta av guld” en ny betydelse för mig när jag såg ett konstverk som min barndomsvän Annelie Jämte har gjort. ... Det är vackert att ha ett hjärta av guld och att vilja finnas där för alla andra. Men numera vet jag att den första man behöver ta hand om, hjälpa och älska är sig själv.

Relaterade inlägg: