Vad betyder skylten?

Innehållsförteckning

Vad betyder skylten?

Vad betyder skylten?

Det är viktigt att parkera rätt Märket anger att ett område med förbud att parkera börjar. Märket anger att ett område med förbud att parkera upphör. Märket anger att parkering är tillåten. Under vardagar, utom dagar före sön- och helgdagar, gäller tillåtelsen för parkering under högst 24 timmar i följd.

Vad betyder P 7 dygn?

Med tilläggsmärket Avgift betyder det att det är en avgifts- belagd parkering och att detta gäller hela tiden, alla dagar, dygnet runt Om tilläggsmärket Avgift följs av tid betyder det att platsen är avgiftsbelagd under tiden som anges, i detta fall 7-22 var- dagar respektive 7-18 dag före sön- och helgdagar (lördagar ...

Vad betyder t skylten?

T-symbolen är en logotyp som används sedan 1933 för lokalisering av stationer för Stockholms tunnelbana. Det ursprungliga utförandet skapades av konstnären Kalle Lodén och bestod av en plåtskylt med ett ”T” i en cirkel. År 2013 nominerades den lysande T-symbolen till årets Lysande skylt.

Vad är Datumzon?

De är tänkta att stå på respektive gatusida. Dessa infördes i Sverige . Vanligen används i Sverige numera ett zonmärke med P-förbud med både I och II inuti, som anger att det är datumzon. Tidigare användes zonskylt med texten "Datumzon" istället.

Relaterade inlägg: