Vad heter Legolas pappa?

Innehållsförteckning

Vad heter Legolas pappa?

Vad heter Legolas pappa?

Thranduil Legolas/Father

Hur gammal är Legolas pappa?

Thranduil är en person i J.R.R. Tolkiens sagovärld Midgård. Han förekommer i Bilbo - en hobbits äventyr och Sagan om Ringen. Thranduil, även känd som Alvkungen, var kung över norra Mörkmården (Mirkwood) och far till Legolas. På grund av Bilbos bedrifter och berättelser, är Thranduil kanske den mest kända alvkungen.

Vem spelade Legolas?

Anthony DanielsSagan om ringen Ville VirtanenHobititKenyu HoriuchiBlue Dragon Legolas/Voiced by

Vad betyder Legolas?

Betyder "grönt löv".

Hur gammal är Aragorn i filmen?

Aragorn II son av Arathorn, Isildurs arvtagare, är en av huvudpersonerna i J. R. R. Tolkiens böcker om Ringarnas herre. Han föddes i år 2931, Tredje åldern, och dog år 120, Fjärde åldern vid en ålder av 210 år.

Hur gammal är Gandalf?

Gandalf är en trollkarl (Istari), egentligen en maia, som skickades till Midgård ett årtusende in i tredje åldern för att hjälpa Midgårds invånare att störta Sauron.

Är Legolas?

Legolas är en litterär figur som förekommer i J.R.R. Tolkiens trilogi om Härskarringen (Lord of the Rings). Han är en alv från Mörkmården, och var en av medlemmarna i Ringens brödraskap. Legolas är son till kung Thranduil och är därmed prins av Mörkmården. ... Legolas grundar efter kriget ett kungarike i Ithilien.

Vem körde Legolas?

Thomas Nilsson, 73, körde sagohästen Legolas till 35 segrar. På lördag avgörs Legolas Minne på V75.

Relaterade inlägg: