Vad heter låten i Telias nya reklam?

Innehållsförteckning

Vad heter låten i Telias nya reklam?

Vad heter låten i Telias nya reklam?

Vilka sjunger låten i Telia reklamen? Det är Sarah Klang som sjunger i Telia reklamen ”vi möts igen..” Hon sjunger även i den andra Telia reklamen ” Tula hem och Tula vall..”

Vad är Folknätet?

Telia lanserar två nya reklamfilmer inom kommunikationskonceptet ”Folknätet”. ... Telias syftesdrivna kommunikationskoncept ”Folknätet” lanserades våren 2019 och kommer fungera som utgångspunkt för telekomjättens kommunikation och kundupplevelse under flera år framöver.

Vem sjunger en hymn till nätet?

Telia | En hymn till nätet - YouTube.

Vad sjunger Timbuktu i reklamen?

I kampanjen syns Timbuktu framföra en ny version av den klassiska vårvisan “Nu grönskar det”, i samarbete med Martin Hederos. Den tillhörande kampanjfilmen dramatiserar både vardagliga och dramatiska händelser som på olika sätt görs möjliga med hjälp av uppkopplade tjänster.

Vem sjunger i Tele2 reklam?

Det är tydligt att vi besitter vi en otrolig kraft och kunskap inhouse, säger Jonas Lundqvist, marknadschef på Tele2 i ett pressmeddelande. Reklamen tonsätts av låten ”Brother” med svenska systrarna i ”First Aid Kit”. Kampanjen kommer bland annat synas och höras i tv, radio, online och utomhus.

Vem sjunger Tele2?

Reklamlåtar från Tele2/Comviq
Företag:Tele2/Comviq
Reklam:Karaokekväll med Frank och Sonny.
Boney M. - Sunny

Vem gör Comviq reklam?

I Comviqs nya reklamkampanj "Passa på!" spelar den hyllade artisten Alexander ”Newkid” Ferrer rollen som sig själv och den folkkära karaktären Karims nya kompis.

Vad heter Comviq mannen?

Tariq Alkhizais – mer känd som Karim efter sina snart fyra år i Comviqs reklamfilmer. Tariq Alkhizais spelar Karim i Comviqs reklamfilmer. Hans bakgrund som tystad journalist, OS-fäktare och flykting från Irak gestaltas i Comviqs nya sju minuter långa film. Syftet är att öka människors förståelse och tolerans.

Vem är Karim?

Tariq Alkhizai kom till Sverige år 2000. Han är känd som den glada kioskägaren Karim. Men bakom skådespelarkarriären döljer sig ett fascinerande livsöde. Tariq Alkhizai, 72 var soldat i Iran-Irak-kriget, fängslades och torterades av Saddam-regimen och flydde med falskt pass.

Relaterade inlägg: