I vilken säsong blir Monica och Chandler tillsammans?

Innehållsförteckning

I vilken säsong blir Monica och Chandler tillsammans?

I vilken säsong blir Monica och Chandler tillsammans?

På Ross och Emilys bröllop i London ligger Monica och Chandler med varandra och börjar dejta, de försöker hålla sitt förhållande hemligt men alla får så småningom reda på det. De två flyttar ihop i början av säsong sex, Chandler friar i slutet av säsongen och de gifter sig i slutet av säsong sju.

Var Courteney Cox gravid i Friends?

I verkliga livet lyckades Courteney bli gravid lagom till seriens sista avsnitt, vilket fick döljas i Vänner eftersom det inte passade med vad karaktärerna gick igenom. Cox fick dottern Coco med exmaken David Arquette i juni 2004, så Coco fyller hela 17 år i år.

När spelades vänner in?

Vänner (engelska: Friends) är en amerikansk sitcom från 1994–2004, skapad av Marta Kauffman och David Crane. Den handlar om sex vänner som bor i New York. Den första säsongen började sändas den 22 september 1994 i amerikansk TV, på nätverket NBC. Serien producerades av Kevin S.

Var Rachel gravid på riktigt i Vänner?

I den sjunde säsongen ligger Ross och Rachel med varandra och hon blir gravid. I slutet av säsong 8 föder hon hans andra barn, Emma, samtidigt som Joey blir kär i henne. I seriens sista avsnitt förklarar Ross sin kärlek till henne innan hon går på flyget till Paris. Han lyckas och de två blir ett par igen.

Relaterade inlägg: