Vad heter Miss Li egentligen?

Innehållsförteckning

Vad heter Miss Li egentligen?

Vad heter Miss Li egentligen?

Miss Li
Miss Li
Miss Li
FödelsenamnLinda Therese Karlsson
Pseudonym(er)Miss Li
Född Borlänge, Sverige

Vilken musikstil har Miss Li?

Hon spelar en typ av pianopop som bygger på en blandning av flera olika musikstilar såsom blues-, jazz-, kabaré- och folkmusik. År 2006 började hon på sitt elpiano att komponera och skriva låtar som hon la ut på Myspace. Sidan fick snabbt mycket besökare och och redan samma år hade hon skrivit sitt första skivkontrakt.

Var är Miss Li ifrån?

Borlänge, Sweden Miss Li/Place of birth

Vart bor Miss Li?

Bor: I Stockholm. Artistnamn: Tog sig namnet Miss Li 2006, när hon började skriva egna låtar som hon lade ut på Myspace.

Vem är Miss Li ihop med?

Sonny Boy Gustafsson Miss Li/Spouse

Har Miss Li pojkvän?

Sonny Boy Gustafsson är sedan 2007 gift med Miss Li.

Hur många år är Miss Li?

39 år () Miss Li/Age

Hur blev Miss Li känd?

Miss Li är indiepopens sprakfåle som, enligt legenderna, fick ett infall en februarimorgon 2006 och bestämde sig för att göra musik efter eget huvud. Innan kvällen var kommen hade hon köpt ett piano och i november samma år släpptes "Late Night Heartbroken Blues" som blev hennes genombrott.

Har Miss Li en kille?

I över 60 veckor har Miss Li och Lars Winnerbäck förklarat hur mycket de älskar varandra i dunderhiten ”Om du lämnade mig nu” på Svensktoppen. Men det är en annan man som är Miss Lis riktiga kärlek.

Vad har Miss Li för sjukdom?

Till slut gick det inte längre. Efter att hennes knä hade svullnat upp rejält åkte Miss Li till slut in till akuten. – Sedan tog det ett halvår innan jag fick veta att jag har en kronisk ledinflammation och den är väldigt aktiv. Det är en sådan autoimmun sjukdom.

Relaterade inlägg: