Hur känns det efter kiropraktor?

Innehållsförteckning

Hur känns det efter kiropraktor?

Hur känns det efter kiropraktor?

Man behöver inte känna oro inför besöket hos kiropraktorn. En kiropraktisk behandling är mycket sällan förenat med smärta. Vanliga biverkningar efter behandling är en lokal ömhet, trötthet och sitter normalt i mellan 1-4 dagar efter vårdtillfället.

Hur länge har man ont efter kiropraktor?

Man behöver inte känna oro inför besöket hos kiropraktorn. En kiropraktisk behandling är mycket sällan förenat med smärta. Vanliga biverkningar efter behandling är en lokal ömhet, trötthet och sitter normalt i mellan 1-4 dagar efter vårdtillfället. Kontakta din kiropraktor om du har fler frågor...

Vad ska man göra efter kiropraktor?

Behandlingen har få biverkningar. Eventuellt kan du känna dig lite trött och få en viss stelhet i muskulaturen efter behandling. Detta är helt ofarligt och en naturlig reaktion på att en förändring har skett i kroppen. Efter besöket kan det vara bra att dricka lite vatten samt undvika hårdare träning samma dag.

Hur ofta bör man gå till naprapat?

Hur ofta/många gånger behöver jag ? Inom ramen för ett kvalitetssäkringsarbete utför Svenska Naprapatförbundet regelbundet en datainsamling. Vid den senaste datainsamlingen, 1998, som bygger på 323 patientfall, visar utvärderingen att det i genomsnitt krävs 3 behandlingar per besöksorsak.

Relaterade inlägg: