Vad heter dom i en annan del av Köping?

Innehållsförteckning

Vad heter dom i en annan del av Köping?

Vad heter dom i en annan del av Köping?

Realityserie om vardagslivet på ett gruppboende för funktionshindrade i Köping. Här bor Linda, Mats, Tobbe och Micke. Livets glädjeämnen blandas med vardagsbekymmer, men också med besvikelser och sorg.

Vem har dött i en annan del av Köping?

Micke Wiseby, 27, blev svårt sjuk under inspelningarna av "I en annan del av Köping" i somras, vilket skapade en tung stämning på gruppboendet. KÖPING. Under inspelningen av "I en annan del av Köping" i somras blev Micke allvarligt sjuk. Till slut togs han in på sjukhus.

Har Mats i Köping fått körkort?

Mats största intresse är annars bilar. Han har mopedkörkort och kör en röd EPA-bil, men drömmer om B-körkort och en riktig bil, en stor bil. En nyhet är att han fått nytt jobb, ett lärlingsjobb. – Jag jobbar på en OK-mack i Köping, tvättar bilar, dammsuger bilarna, byter torkarbladen, säger han.

Hur gammal är Tobbe i en annan del av Köping?

Torbjörn "Tobbe" Jonsson, 55. Vintertid går Tobbe ofta på bandy- och hockeymatcher på sportfältet i Köping och på sommaren är det fotboll som gäller. Tobbe gillar också att kolla på tv-sporten och att promenera. Mats Halvarsson, 44.

Vad har Linda Hammar för handikapp?

En av huvudpersonerna är Filip Hammars syster Linda. Vilken typ av funktionshinder har din syster? – Det är en slags hjärnskada, man har väl aldrig lyckats lista ut exakt vad det är. Hon är utvecklingsstörd kan man säga, efterbliven, med en positiv ton, förklarar Filip Hammar som tror att serien kan bli en succé.

När börjar Välkommen till Köping?

Välkommen till Köping är en svensk dokumentärserie som hade premiär på Dplay och Kanal 5 den 3 februari 2020.

Relaterade inlägg: