När börjar Knutby?

Innehållsförteckning

När börjar Knutby?

När börjar Knutby?

Måndagen den 1 november är det premiärdags för C More-serien "Knutby", där tittaren får följa händelserna som ledde fram till det tragiska mordet och mordförsöket i januari 2004. Här är allt du vill veta om det fiktiva dramat, från rollista och handling till den spännande trailern.

Vem är vem i Knutby cmore?

Verklighetsbaserad dramaserie med Alba August och Aliette Opheim, om det så kallade Knutbyfallet som skakade Sverige år 2004. Berättelsen skildrar perioden som ledde fram till ett mord och ett mordförsök inom ortens lilla frikyrkoförsamling.

Hur många avsnitt Knutby?

Knutby” är en otäck och välproducerad verklighetsbaserad dramaserie i sex avsnitt. Historien som berättas blandar banala vardagsbestyr med skum sektmystik och resultatet är synnerligen intensivt. Mycket är riktigt bra, men bäst är ändå den smått makalösa ensemblen med Aliette Opheim och Alba August i täten.

Vad är sant i serien Knutby?

I serien får även tittarna ta del av att barnflickan medverkade under förlossningen av Helge Fossmos första frus barn. Det hände inte på riktigt. Det barnet föddes på sjukhus och barnflickan var inte närvarande. Den mängd alkohol som förtärs i serien stämmer inte heller överens med den verkliga historien.

Vilken tid släpps Knutby?

Den 1 november har dramaserien Knutby premiär på C More, och från och med den 11 november kommer du kunna se den på TV4.

Vilken kanal visar Knutby?

Knutby - Allt om dramaserien på TV4 - tv4.se.

Vem spelar Kristi brud?

Hon spelas av ingen mindre än Aliette Opheim, 36, som säkert är ett bekant ansikte för många.

Vem är Kristina i Knutby?

I måndags rymde 20-åriga Kristina från Knutby Filadelfia - efter en månad hos församlingen. Liksom barnflickan Sara Svensson har hon ett stort behov av att bli sedd och bekräftad. Liksom pastorn Helge Fossmo har församlingsmedlemmarna använt sms som metod att ge Kristina kärlek.

När kommer säsong 2 av Knutby?

42 min 11 november 2021. Seriestart.

Var visas Knutby?

Se Knutby: I blind tro - Streama tv-serier | HBO Max.

Relaterade inlägg: