Kan man använda Klarna utomlands?

Innehållsförteckning

Kan man använda Klarna utomlands?

Kan man använda Klarna utomlands?

Klarna Checkout är tillgängligt i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Storbritannien och USA. ... Klarna Checkout Global möjliggör kortbetalningar globalt i valutorna: AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, NOK, SEK och USD.

Vad kostar det att ansluta sig till Klarna?

De flesta Klarna-produkter och tjänster är gratis att använda. Vissa tjänster och betalningsmetoder har dock tillkommande kostnader. Det tillkommer inga avgifter när du använder: Klarna-appen.

Vilka kan använda Klarna?

Du måste vara 18 år för att betala med faktura eller delbetalning. För kortköp så gäller det enbart att kortet är upplåst för näthandel.

Kan man ändra betalsätt Klarna?

Du kan ändra och ta bort ditt bankkonto genom vår app eller hemsida.

Vem ligger bakom Klarna?

Sebastian Siemiatkowski Klarna/Founders Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth och Victor Jacobsson startade Klarna tillsammans 2005. På åtta år har de förvandlat sin idé, om betalning via faktura vid näthandel, till ett multinationellt företag.

Hur stora är Klarna?

Klarna är en ledande global betalningsleverantör och shoppingtjänst som erbjuder smartare och mer flexibla shopping- och betalningslösningar till 90 miljoner aktiva konsumenter och fler än 250 000 butiker i 17 länder.

Vilka butiker samarbetar med Klarna?

Aktuella butiker

  • SHEIN.
  • Microsoft.
  • HUGO BOSS.
  • Reebok.
  • About You.
  • Adidas.
  • Afound.

Hur mycket kan jag handla för Klarna?

Hur mycket du kan handla för på faktura är individuellt och utgörs av en samlad bedömning vid själva köptillfället. Vi kollar på bland annat på betalningshistorik, nuvarande skuld, beloppet du vill genomföra samt extern information.

Relaterade inlägg: