Är Klarna på börsen?

Innehållsförteckning

Är Klarna på börsen?

Är Klarna på börsen?

Sebastian Siemiatkowski börsnoterar sitt investeringsbolag Flat Capital. Bolaget är delägare i bland annat Klarna, Budbee och Truecaller. – Drömmen om att ALLA i Sverige ska få tillgång till de mest spännande bolagen.

Vad kostar Klarna aktier?

Priset ska motsvara en värdering på 19,2 Mdkr (2,25 Mdr USD). Uppdatering: Personerna som sålde aktierna för 680 Mkr är grundarna Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth och Victor Jacobsson.

Hur värderas Klarna?

Klarnas värdering: 380 miljarder kronor ”Värderingen av Klarna (eng, post-money valuation) är 45,6 miljarder dollar och Klarna är därmed fortfarande det högst värderade privata fintechbolaget i Europa och det näst högst värderade i världen”, skriver Klarna i ett pressmeddelande på torsdagen.

Kan man köpa Klarna aktier?

Mer om aktien Klarna En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Klarna aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vill du köpa aktier i Klarna innan bolaget går till börsen Så här kan du göra?

Det finns två sätt att anmäla intresse för att teckna aktier i en börsnotering. Det finns en speciellt utformad anmälningssedel för introduktionen som du kan skicka in till det emissionsinstitut som håller i noteringen. ... Om man missar att anmäla sig får man köpa aktierna på börsen istället.

Relaterade inlägg: