Vad menas med att skicka ett PM?

Innehållsförteckning

Vad menas med att skicka ett PM?

Vad menas med att skicka ett PM?

Privata meddelanden heter numera sedan, några år konversationer. Men uttrycket PM hänger kvar.

Vad betyder PM och DM?

DM är förkortningen för Direct Message och är ett sorts privatmeddelande mellan två personer som följer varandra. ... Beroende på vad man använder för applikation eller klient för Twitter, förekommer olika beteckningar för dessa privata meddelanden såsom Direct Messages, Messages, DM .

Hur ser man ett PM på Facebook?

Öppna Messenger och tryck på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Meddelandeförfrågningar.

Var hamnar PM?

I Android hittar du meddelandeförfrågningar genom att trycka på Messenger-ikonen och sedan på ikonen som ser ut som tre reglage.

Har du PM?

PM – ett kortfattat dokument, se Promemoria. PM – ett privat meddelande inom vissa sociala medier. PM – i vissa språk och länder för att ange ett klockslag, se Post meridiem.

Vad är ett DM?

DM - en typ av privata direktmeddelanden på Twitter, Instagram, Discord och Facebook. DM – sporttävlingar där man korar distriktsmästare, se distriktsmästerskap.

Vad är PM förkortning för på en klocka?

Post meridiem, p.m. eller PM, är latin för 'efter middag' (alltså eftermiddag) och används i vissa språk och länder för att ange att ett klockslag tillhör dygnets andra hälft, från middag till midnatt. Klockan "6 PM" betyder sålunda klockan sex på kvällen (18.00).

Vad är inbox på Facebook?

inboxa mig – skicka ett privat meddelande till mig (till min inbox). Underförstått: skriv det inte på Facebook så att andra kan läsa det.

Kan man läsa meddelanden på Facebook utan att det syns?

När du fått ett meddelande, öppna Messenger-appen, utan att öppna meddelandet. 2. Sätt mobilen i flygplansläge, utan att gå ur Messenger. ... Det kan se ut som om du har läst, men avsändaren kommer bara se den blå bocken som visar att meddelandet skickats.

Relaterade inlägg: