När började Dagny blogga?

Innehållsförteckning

När började Dagny blogga?

När började Dagny blogga?

Karriär. Vid 99 års ålder gick hon en datorkurs och 100 år gammal startade hon en blogg, på vilken hon kallar sig Bojan och för vilken hon uppmärksammats i olika svenska medier.

Var är Dagny?

Sveriges äldsta influencer har hunnit fylla 109. Efter att ha förts med ambulans till sjukhus tidigare i år bor Dagny Carlsson numera på ett ålderdomshem – men mår under omständigheterna bra, berättar hennes vän och presstalesperson Elena Ström. – Efter omständigheterna, hon är 109, är hon pigg och väldigt glad.

Var bor Dagny Carlsson 109 år?

Den exakta anledningen var oklar, men på bloggen skrev Dagnys presskontakt Elena Ström att det gällde en observation. 109-åringen har dessutom flyttat till ett äldreboende vilket resulterar i att hennes fyra i Solna i Stockholm en tid stått tom.

När fyller Dagny 110 år?

Dagny fyller år om 122 dagar Dagnys födelsedag är den 8 maj och då fyller hon 110 år.

Hur många år är Dagny Carlsson?

109 år () Dagny Carlsson/Age

Är Dagny Carlsson äldst i Sverige?

Sveriges äldsta bloggare Dagny Carlsson, 109, har en styrka som få, och ett humör som sällan ger vika. Men efter den senaste sjukhusvistelsen i maj har 109-åriga Dagny haft det kämpigt. För att stilla sina läsares oro har hon uppdaterat sin blogg om framtidsutsikterna gällande skrivandet.

Relaterade inlägg: