Vad händer i Vi mot er?

Innehållsförteckning

Vad händer i Vi mot er?

Vad händer i Vi mot er?

De bästa vännerna Maya och Ana lever ut sommaren på en gömd ö och försöker lämna omvärlden bakom sig, men ingenting blir som de hoppas. Rivaliteten mellan Björnstad och grannstaden Hed växer till en ursinnig kamp om pengar, makt och överlevnad som exploderar när städernas hockeylag möts.

Hur många böcker Björnstad?

Vad betyder en sport för en familj? Allt. Den betyder bara allt. Invånarna flyttar från Björnstad och jobben blir allt färre, men ändå lever drömmen om forna glansdagar - och det är hockeyn som är räddningen....E-bok.
FormatPocket
SpråkSvenska
SerieBjörnstad (del 1)
FörfattareFredrik Backman
Antal sidor472

När kommer uppföljaren till vi mot er?

Fredrik Backmans Vi mot er, den fristående uppföljaren till Björnstad, är en intensiv skildring av drabbande mänskliga relationer i en liten stad....Ljudbok.
FormatInbunden
SerieBjörnstad (del 2)
FörfattareFredrik Backman
Antal sidor300
Utg.datum2017-08-21

Är Benji i Björnstad bög?

I Backmans berättelse finns tonårstjejer med ett stort intresse för jakt och Benji, den i laget som har störst ledaregenskaper av alla och som alla har sådan respekt för att det gränsar till rädsla, hänger med i den ”grabbiga” jargongen i omklädningsrummet, men är i hemlighet bög och har precis träffat en kille som han ...

Hur många kapitel har boken Björnstad?

Björnstad är en svensk dramaserie som hade premiär på HBO Nordic 2020. Serien bygger på boken med samma namn skriven av Fredrik Backman. Björnstad består av fem avsnitt och är skapad av Anders Weidemann, Antonia Pyk, Linn Gottfridsson och för regin svarar Peter Grönlund.

När kommer nästa säsong av Björnstad?

Björnstad består av fem avsnitt och är skapad av Anders Weidemann, Antonia Pyk, Linn Gottfridsson och för regin svarar Peter Grönlund....Björnstad (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]
Språksvenska
Sändning
OriginalkanalHBO Nordic
Originalvisning18 oktober 2020
IMDb Redigera Wikidata

När släpps Björnstad?

Serien hade premiär den 18 oktober på streamingtjänsten HBO Nordic då den släpptes två avsnitt. Det kommer totalt att släppas fem avsnitt som fortsättningsvis kommer att släppas på söndagar.

När utspelar sig Björnstad?

Björnstad
GenreDrama
Förlag för förstautgåvanPiratförlaget
Utgivningsår2016
Del i serie
Del1

Relaterade inlägg: