När öppnar SF bio igen?

Innehållsförteckning

När öppnar SF bio igen?

När öppnar SF bio igen?

Det är med stor glädje vi kan informera om att vi återigen öppnar våra biografer och välkomnar er tillbaka till biomörkret den 1 juni. I linje med de rådande restriktionerna kan vi välkomna 50 personer per salong.

När öppnar bion i Sverige?

Den 31 juli kommer Svenska Bios biografer öppnas för publika visningar. Svenska Bio är den näst största biografkedjan i Sverige och är etablerad i 35 städer med 150 salonger från Skellefteå i norr till Trelleborg i söder.

När öppnar Filmstaden i Helsingborg?

Under torsdagen 25 oktober och fredagen 26 oktober blev det mer bio än någonsin i Helsingborg – då öppnade nya Filmstaden i stadsdelen Söder. Med sju toppmoderna salonger, Sveriges första iSense-salong och en lyxig VIP-salong är biografen ett efterlängtat lyft för filmälskare i Helsingborg.

När öppnar Filmstaden Luleå?

I Luleå slår dörrarna upp onsdag 8 juli. Kring den 15 juli räknar Filmstaden med att ha full rörelse i sin verksamhet igen. Magnus Wallin tror inte att det blir svårt att locka folk tillbaka till biografen. – Folk älskar att gå på bio så dom kommer bara bli glada av att vi öppnar igen, säger han.

När öppnar Rigoletto?

Den 30 september slår vi upp portarna till nya Biograf Rigoletto. Vi är stolta att kunna presentera vårt nya helhetskoncept - Bio, Bistro, Bar - på den anrika galabiografen i Stockholm. Här kommer biopubliken erbjudas möjligheten att njuta av högklassig mat och dryck inne i salongerna i samband med filmvisningen.

När öppnar bio igen 2021?

Alla Företagsbiljetter och Menybiljetter som har ett utgångsdatum mellan den och den 30 september 2021 förlängs det till den 30 september 2021.

Relaterade inlägg: