Vad står Dihm för?

Innehållsförteckning

Vad står Dihm för?

Vad står Dihm för?

En examen för yrkesverksamma Marknadsekonom DIHM är en internationellt gångbar examen på universitetsnivå för dig som har eller är på väg in i en kommersiell ansvarsbefattning.

Vad gör en marknadsekonom?

Marknadsekonomen arbetar ofta med att genomföra omvärldsanalyser och tar fram strategier för företagets olika marknadsstrategier. Som marknadsekonom bör du tycka om att arbeta både med ekonomi och marknadsföring, du bör dessutom vara noggrann och strukturerad.

Vad kostar det att läsa på IHM?

Korta fakta för dig som funderar på IHM Business Management Utbildningsavgift: 64 900 kr. Är det din första IHM-utbildning, tillkommer en registreringsavgift på 2.500 kr. Litteratur ingår!

Vem äger IHM?

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ute hos våra kunder.

Vad står Dihm för IHM?

Nya Marknadsekonom DIHM (Diplomerad vid IHM) har som första svenska affärsutbildning i privat regi kvalificerats för SeQF nivå 6. Denna nivå är officiellt likställd med en kandidatnivå. ... Nu har staten godkänt att IHM är en organisation som kan leverera en kvalitet som motsvarar högskolans.

Vad står IHM Business School?

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. IHM erbjuder såväl öppna som företagsanpassade affärsutbildningar. Verksamheten bedrivs helt från marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs-, marknads- och ledarutbildning.

Vad gör en ekonom i ett företag?

De fattar beslut och tänker affärsmässigt och långsiktigt. Vanligaste tjänsterna som företagsekonomer jobbar som är till exempel: affärsutvecklare, banktjänsteman, controller, ekonomichef, marknadsförare, projektledare, redovisare, revisor, företagsrådgivare, försäljare, inköpare, privatrådgivare och produktchef.

Vad är en civilekonom?

Civilekonomprogrammet är 4 år (240 högskolepoäng) och leder till civilekonomexamen, som är en yrkesexamen på avancerad nivå. Den som har en kandidatexamen kan bygga på den med 1 år för att få en magisterexamen eller 2 år för att få en masterexamen.

Är IHM en bra skola?

Riktigt bra skola med bra mentorer och studievägledare. Kurserna är relevanta för arbetslivet vilket jag tyckte var väldigt bra och varenda kurs jag läst har jag fått användning av på något sätt i mitt arbete. Alla IHMs kurser och program känns fräscha, moderna och förbereder en för ett framtida yrke.

Vad är Business Management?

Som Business Manager har du en övergripande syn av helheten i vad som ingår i en affärsverksamhet. Du tar hänsyn till kopplingen mellan affären, marknadsföring, affärsutveckling, styrning, lönsamhet och ekonomi.

Relaterade inlägg: