Vad betyder persika i sms?

Innehållsförteckning

Vad betyder persika i sms?

Vad betyder persika i sms?

Persikan betyder rumpa, eller röv.

Vad betyder 🍆?

Vad betyder 🍆 Även om emojin till största del enbart symboliserar en aubergine, eller äggplanta, så kan den ha en helt annan betydelse i andra sammanhang. Ibland när emojin används betyder den även penis!

Vad betyder 👊 🥩?

Vad betyder 🤫 Är tänkt att användas för att förmedla tystnad eller hemligheter, eller helt enkelt att man skall vara diskret om någonting man snart skall få höra.. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2017 som en del av Emoji 5.0.

Vad betyder 🎂?

😏 Småleende smiley: Du är en av den här personens bästa vänner, men du har inte den här personen som bästa vän. 😊 Leende smiley: Den här personen är en av dina bästa vänner, om än inte allra bästa vänner.

Vad betyder det här 🙏?

Emoji 🙏 - Sammanpressade händer Denna emoji föreställer två händer som är sammanpressade på ett bedjande sätt. Emojin används därför ofta för att ge uttryck för bön, men den huvudsakliga betydelsen kommer från den japanska kulturen där denna gest framför allt används för att uttrycka "tack" eller "snälla".

Vad betyder 💫?

Emoji 💫 - Yrselsymbol Denna emoji har sitt ursprung från manga, japanska tecknade serier, där det är väldigt vanligt att man använder symbolen för att symbolisera att en person är yr.

Relaterade inlägg: