Vad händer om man tar Silverschampo i svart hår?

Innehållsförteckning

Vad händer om man tar Silverschampo i svart hår?

Vad händer om man tar Silverschampo i svart hår?

Det är inte bara blondiner som kan använda silverschampo för att bli av med gula nyanser i håret, även vi brunetter kan använda den magiska produkten. Brunt hår kan nämligen ibland må bra av lite kalla pigment för att få bort brassiga toner. Äntligen slipper vi gå till frisören för att bli av med våra röda nyanser!

Kan man använda Silverschampo på mörkt hår?

Fudge silverschampo passar både brunetter och blondiner Fudge silver shampoo finns inte bara för blont hår utan även för brunetter. Fudge Cool Brunette Blue Toning är berikat med blå pigment, vilket motverkar röda och orangea nyanser i brunt hår.

Kan man använda Silverschampo på tonat hår?

Silverschampo och silverbalsam är produkter som är utformade för att neutralisera få bort gula toner i håret. Detta schampo är framtaget för alla med ljust hår (inklusive blont, platinablont, grått, vitt, pastell eller slingor), oavsett om ditt hår är naturligt ljust eller färgat på salong.

Hur länge kan man ha Silverschampo i håret?

Så använder du silverschampo Kläm ut motsvarande en kastanj av silverschampot i handflatan. Skumma upp schampot och låt det verka från 30 sekunder upp till 5 minuter. Hur länge det ska sitta i beror på hur kraftigt du vill att håret ska färgas.

Hur får man bort gula toner i brunt hår?

På samma sätt som silverschampon (som är lila) används för att neutralisera gula nyanser, fungerar också blått som en komplementfärg för brunt hår. Det ska ta bort röda och orange toner från brunt hår, och göra att brunetter får en kallare färg med mer djup.

Kan man använda Silverschampo i torrt hår?

Nedan listar vi tre enkla tips som verkligen fungerar! Har du misslyckats med en blekning och fått en oönskad gul ton i håret är silverschampot en bra lösning. ... För att du ska få det bästa resultatet ska du vara blond och ha torrt hår. Ju ljusare håret är desto mer effekt ger schampot.

Hur använder man silverschampo och Silverbalsam?

Silverschampo ska verka i ett gärna handdukstorkat hår som torkat i runt 4–6 minuter. Det beror helt på hur just ditt hår är och vilket resultat du vill uppnå. Skölj ur och använd valfritt balsam, gärna ett vårdande balsam med arganolja i sig då silverschampo är uttorkande.

Relaterade inlägg: